Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tud Bp-en valaki biztos...

Tud Bp-en valaki biztos munkát ajánlani nekem?

Figyelt kérdés
Fiatal pályakezdő nő vagyok.Kertészeti szakmával,szakmámban is dolgoztam,de eközben végeztem adatrögzítést egy állami cégnek,árufeltöltő is voltam már meg hosstes..De nem restellem ha pl takarítani kell. . .Csak legyen már végre munkám!Mert így a 20 at se töltöm be és anyagi csődbe leszek4
2011. febr. 2. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom, hogy én jó ideig kerestem, jobb diplomával, mint ami neked van.

Bár aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet :P

A köznyelvben a "főállású anyasági"-ként ismert segélykomplexumot tudnám ajánlani, amit biztosan megadnak ha jogosult vagy rá, munkaügyi központ meg egyéb állami helyek nem ajánlanak semmit, hacsak te nem kaparod ki magadnak a gesztenyét :P

2011. febr. 3. 02:19
 2/5 anonim ***** válasza:

most csak azért szüljön 20 évesen,hogy pénzt kapjon? na neee! :S

inkább menj egyetemre vagy tanulj egy szakmát! Mindkettőből az első ingyenes,ha bejutsz államilag támogatottra. Sok sikert!

2011. febr. 5. 00:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csak annyit mondtam, hogy az ami az után alanyi jogon jár, az biztosan jár :P

Egyébként nem tudok "biztos szakmát". Bárhonnan, bármikor kirúghatnak, fel se vesznek, stb. A legtöbb helyen csak az ismeretség számít, ez egy ilyen nepotista ország.

Az alanyi jogi támogatás elnyerésében tudok segíteni kölcsönös megfelelés esetén, dehát nem ez volt a kérdés, az igaz :D

2011. febr. 5. 00:26
 4/5 anonim ***** válasza:

tedjél ki hírdetést,

csináljál magadnak saját munkát...

Nem tudok sokat kertészetröl, de talán mindjárt kell kezdeni a kertben dolgozni? Hirdessél hogy tudsz segíteni, akármi, én nem tudom te mivel tudsz segíteni, írd a hírdetésben!

2011. febr. 9. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:

egy ismerösöm, kitett hírdetést hogy lapátol havat, pár nap alatt kapot egy szerszödést egy egész lakóparkra..

most hogy nincs hó, költözkedési céget csinál, ( igaz ehez kell kis pénz autóra satöbbi)

2011. febr. 9. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!