Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havi mennyiből tud egy személy...

Havi mennyiből tud egy személy megélni Pesten?

Figyelt kérdés

Tervezem hogy felköltözök vidékről, de nem tudom mire számítsak. segítsetek! ti mennyiből jöttök ki, mikre kell mindig költeni?

albérlet, rezsit ne számítsátok bele.

lány vagyok, nem eszek sokat, nem cigizek, nem bulizok. bkv bérlet kell, gondolom...de nem tudom mennyi, gőzöm nincs mi kell még sosem laktam egyedül.

2011. jan. 30. 13:52
 1/3 anonim válasza:

Jól értettem albérlet rezsi megoldott azt ne irjam?

én 28 l vagyok. bkv bérlet 9800ft, kozmetikum fodrasz stb 20ezer kaja havi kb 40 ugy hogy nem fözök csak ritkan hétvégén westend hétköznap hideg vagy étkezde menükaja tehát 70ből ki lehet jönni

2011. jan. 30. 14:03
 2/3 anonim válasza:

Én heti tízezerből jövök ki, de akkor bulizok és vásárolok is rendesen. Viszont ha összehúzom a gatyamadzagot, akkor elég a heti ötezer is.

Szóval ki lehet jönni havi 20-40ezerből is.

2011. jan. 30. 14:04
 3/3 anonim válasza:

Szia,

Mindenkinek mások az igényei.

Budapesti bérlet/jegy árakról a bkv oldalán kapsz infót, kis segítség: [link]

Ha az albi díjat és a rezsit nem számolod, akkor igazából a közlekedéssel és a kajával kell számolni, meg biztosan elmész néha szórakozni (ha nem is feltétlenül bulizni, de pl. színház vagy mozi vagy kiállítás stb. Bp-en nagy a kínálat, valamire elcsábul az ember:)), és olykor tisztálkodási szereket/tisztítószereket is venni fogsz stb. Jó, ha a költségvetésbe azt is belekalkulálod, hogy havonta hányszor szeretnél hazautazni.

Általánosságban azt mondhatom, hogy ha kaját szeretnél vásárolni (meleg étel vagy élelmiszer), akkor van bőven miből válogatni, de az árak nem nagyon térnek el attól, amit vidéken tapasztalsz. Ha főzöl magadnak, akkor nyilván olcsóbban kijössz havonta, mintha minden nap ételt rendelnél vagy valamilyen (gyors)étteremben ebédelnél.

2011. jan. 30. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!