Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az előleg bekérő lapot nem...

Az előleg bekérő lapot nem nagyon értem?! Segítstég!

Figyelt kérdés

Megyünk nyaralni barátokkal , én foglaltam le a szállást , és kaptam email címre egy előlegbekérő lapot és azt mondta a srác hogy ezt nyomtassam ki és fizessem be csak az a baj ,hogy én még nem találkoztam előlegbekérő lappal , most ezt bankszámlán keresztül kell utalni a pénzt? vagy ha ezt kinyomtatom ezzel belehet fizetni ??

Elnézést , ha buta a kérdésem szégyenlem magam , hogy nem értem : (

2011. jan. 29. 20:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem kell elnézést kérned.

Előlegbekérő/díjbekérő sokszor előfordul, azt jelenti, hogy ez alapján fizeted ki az ellenértéket, és ha megkapták, majd küldenek egy számlát.

Előlegbekérő esetén nem a teljes összeget, csak valamennyi előleget kell fizetned, és később a fennmaradó részt. A számlát majd a végén a teljes befizetett összegről fogják kiállítani.

Ugyanúgy kell kifizetni, mint egy számlát, banki átutalással nyugodtan, a bekérő számát, azonosítóját (van neki, mint egy számlának) írd az utalás szövegébe, meg a nevedet, címedet, a könnyebb beazonosíthatóság végett.

2011. jan. 30. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!