Nem tudom hová rakni a pénzem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Annyi pénzem van hogy én magam sem tudom elegem van!! Mit vegyek? Napont költök több százezret és nem fogy :@2011. jan. 28. 17:34
1/19 anonim válasza:
priviben küldhetem a számlaszámom? *_*
2/19 anonim válasza:
Nekem is utalhatnál belőle... Mondjuk mindig csak a felét...
3/19 anonim válasza:
Nekem is én még szerintem beleférek nekem a negyede is elég lenne de többet is elfogadnék
4/19 A kérdező kommentje:
Ha kell utalok nagyon sok pénzem van hiába költöm nem fogy sajnos...
2011. jan. 28. 17:46
5/19 anonim válasza:
11773644-00335045 OTP bankszámlaszámra utalhatsz.Persze más is ha akar :D
6/19 anonim válasza:
Szánalmas a kérdés, de látom van rá igény. Sebaj...
7/19 anonim válasza:
Oszd meg másokkal is, hogyan lehet ennyi pénzre szert tenni. Jótékonykodj.
8/19 anonim válasza:
Ez valószínűleg álkérdés... :D
Adományozz az árvíz és vörös iszap károsultaknak.
Adományozd el mindet, és máris elfogyott az összes pénzed, és boldog lehetsz... :)
9/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Rengeteget adományozok főleg szerencsétlen vörösiszapkárosúltaknak. Most sajnos hazánkban nagy a baj, ugyebár magas a belvíz és a talajvíz arra gondoltam hogy fejleszteni kellene az esővízelveztő csatornahálozatot én támogatnám anyagilag kivtelőz kellene.
2011. jan. 28. 18:09
10/19 anonim válasza:
Szerintem olyat tegyél a pénzeddel amit más nem tenne meg , mint például segíts egy jó pár családot akinek tényleg szüksége van rá. Vagy árva gyerekeket, mert ettől legalább boldog leszel és nem lesz lelkiismeret furdalásod . Vagy nyissál egy olyan céget, ahova rászoruló munkanélküli embereket foglalkoztatnál, akiknek sok gyerekük van.
Legalább is én így tennék. De ez csak álom, ilyesmi nem nagyon létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!