Hol vagy hogyan tudnám gyorsan eladni xbox 360-omat?
Én is vaterát ajánlottam volna még múlt héten, de most...
Az a baj vele hogy egyáltalán nem korrekt az ügyfeleivel, nagyon résen kell lenni mert átverhetnek.
A jutaléka magas, ha eladsz valamit 1000 ft-ért annak a felét legalább kifizeted a vaterának jutalék cimén. Igy már nem annyira éri meg ott árulni. Ja meg a nevetséges 100ft-os utalásért ami kell az eladáshoz indulónak a bank 200 ft eseti megbizási dijat is felszámol. 300 ft-ot fizetsz de csak 100ft kerül a számládra a vateránál. Törölni nem tudod magad, ha tartozásod lesz bármi miatt nem tudsz időben fizetni szó nélkül átadnak a behajtó cégnek aki peres uton érvényesiti az igényt, de nem az eredeti összegben hanem annak a tripláját fogják rajtad követelni. Én 500 ft-tal tartoztam, pár hetet csúsztam a fizetési határidővel mert külföldön tartózkodtam és most kaptam a számlát 5960 ft-ról! Undoritó, inkorrekt cég!
Nincs semmi baja a gépnek, azért adom el mert iskola meg gyakorlatra járok és nincs rá időm. A gép keveset volt használva. itt egy link a gépről. [link]
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!