Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol vagy hogyan tudnám gyorsan...

Hol vagy hogyan tudnám gyorsan eladni xbox 360-omat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:
tesz-vesz, vatera, zsibvásár. Mennyit volt használva és mennyiért adnád?
2011. jan. 24. 18:53
 2/8 A kérdező kommentje:
elite flashelt a legújabb illetve kinect menüs. 60gb os hdd vel van + 1 ajándék játék. Megkímélt szép kis darab 50-55eft körül gondoltam
2011. jan. 24. 19:31
 3/8 anonim válasza:
Nem tudom a magyarországi árakat de, itt Hollandiába már 90 euróért lehet venni ezt a tipust használtan.
2011. jan. 30. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is vaterát ajánlottam volna még múlt héten, de most...

Az a baj vele hogy egyáltalán nem korrekt az ügyfeleivel, nagyon résen kell lenni mert átverhetnek.

A jutaléka magas, ha eladsz valamit 1000 ft-ért annak a felét legalább kifizeted a vaterának jutalék cimén. Igy már nem annyira éri meg ott árulni. Ja meg a nevetséges 100ft-os utalásért ami kell az eladáshoz indulónak a bank 200 ft eseti megbizási dijat is felszámol. 300 ft-ot fizetsz de csak 100ft kerül a számládra a vateránál. Törölni nem tudod magad, ha tartozásod lesz bármi miatt nem tudsz időben fizetni szó nélkül átadnak a behajtó cégnek aki peres uton érvényesiti az igényt, de nem az eredeti összegben hanem annak a tripláját fogják rajtad követelni. Én 500 ft-tal tartoztam, pár hetet csúsztam a fizetési határidővel mert külföldön tartózkodtam és most kaptam a számlát 5960 ft-ról! Undoritó, inkorrekt cég!

2011. jan. 31. 08:54
 5/8 qjoe válasza:
Add olcsón!
2011. jan. 31. 09:04
 6/8 anonim válasza:
miért akarod eladni?? van valami baja?? hol laksz amugy??
2011. febr. 3. 16:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Nincs semmi baja a gépnek, azért adom el mert iskola meg gyakorlatra járok és nincs rá időm. A gép keveset volt használva. itt egy link a gépről. [link]

Üdv.

2011. febr. 4. 19:38
 8/8 anonim válasza:
érdekelne nagyon főleg mert flashelve van csak most aza baj hogy nem állok úgy anyagilag meg messze is vagy hozzám!
2011. febr. 9. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!