Mondja már meg valaki hogy akkor mégis melyik a jó ha
maradok a magánnyugdíj pénztárba vagy ha visszalépek az
államiba?
Figyelt kérdés
Annyi verziót hallottam már h nem tudom eldönteni melyik a helyes. Van aki a magánra voksol van aki az államira. Én már nem tudom mit tegyek. Segítsetek légyszi. Nekem mondjuk a magánba nem sok pénz került be.
Tök mindegy, mert 2012-ben úgyis itt a világvége és már az UFO-k is jönnek másik kérdésnél írták.
2011. jan. 20. 20:39
2/13 anonim válasza:
Én átmegyek az államiba. így nem kapok semmiféle szankciót. Aztán majd ha becsődölt az, akkor legfeljebb visszalépek a magánba...
2011. jan. 20. 21:09
3/13 Bocipók válasza:
Nekem is csak 1.400.000 Ft jött össze 10 év alatt ezért visszalépek az államiba.
Most gondolj bele, ha most mennék nyugdíjba ez kb. 11 hónapra lenne elég. Ha még gyűjtenék hozzá 30 évig akkor sem hiszem hogy jobb lenne az értéke. Csak pár évre lenne elég, aztán mehetnék a híd alá.
Megjegyezem az állami sem biztos hogy jobb lesz.
Az a kérdés, hogy az akasztást vagy a főbe lövést választjuk-e.
2011. jan. 21. 12:42
4/13 anonim válasza:
sztem mindkettő szar úgy, ahogy van! ha az állambácsin múlik, tőle akár éhen is halhatsz, úgy legalább Téged nem kell eltartania. én az önkéntesre szavazok. ha érdekel meg tudom adni egy pénzügyi tanácsadó számát, ingyen felmérik mi lenne Neked a legjobb.
2011. jan. 23. 20:16
5/13 anonim válasza:
első válszoló: de előtte 2011 április 21. az ítélet napja ha jól tudom!:D
2011. jan. 23. 20:17
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló, elhiszem hogy vicces kedved van, de ne ezt kérdeztem.
2011. jan. 23. 21:18
7/13 anonim válasza:
"Aztán majd ha becsődölt az, akkor legfeljebb visszalépek a magánba.." ez vicces:D
minnek lépsz vissza, nincs semmi pénz ugye, mert az államnak adtad. szóval ha volt is pénzed, akkor csak az állam verte el. szóval semmid se marad.
2011. jan. 23. 22:21
8/13 anonim válasza:
a másik fontos kérdés az állambácsi mit csinál 3trillio ft-al??? elbénázzák/lopják, azt se tudják hogyan kezeljenek ekkora összeget. a mostani pénzügy mininter tuti hülye az ilyenhez...
2011. jan. 23. 22:23
9/13 anonim válasza:
az biztos, hogy egyik se tünik jó választásnak, de én "dacból" maradtam inkább magánpénztárnál. engem ne zsaroljon, fenyegessen az a kcsog politikus banda. lehet gyuri ferire hallgatok és elmegyek a fenébe.
2011. jan. 23. 22:25
10/13 anonim válasza:
Egy ilyen diszkriminatív szabolyozás úgysem maradhat érvényben 20 évnél tovább. Ha 20 évnél többed van a nyugdíjig, nyugodtan maradj a magánban, mindkét helyről fogsz kapni nyugdíjat, ebben biztos vagyok.
Ha pedig nem - mert az állam mégsem fizet -, akkor el kell menni az országból örökre (én tervezem), és soha vissza nem térni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!