Milyen gyógymasszőrként külföldön dolgozni?
Figyelt kérdés
Szállodákba szoktak keresni pl. Ciprusra, Máltára masszőröket, csak félek, mi van, ha egy idegen országban egy vendég erőszakoskodni próbál, netán maga a szálloda tulajdonosa kényszerítene szexuális szolgáltatásokra, ott senki sem tudna megvédeni.
Vagy túl paranoiás vagyok?
2011. jan. 13. 22:15
1/2 anonim válasza:
nálunk is pl. a legtöbb újsági "gyógymasszázs" hirdetés pont azt takarja, amire te gondolsz.......
tehát nem kizárt, nagyon óvatosnak kell lenned, főleg ha lány vagy, és még nem is vagy csúnya....
2/2 A kérdező kommentje:
Ez az, pont emiatt félek :)
Lehet, rossz szakmát választottam, bár szeretem, csak ahol én lakom nem tudják megfizetni az emberek és igazán igényük sincs még rá.
2011. jan. 13. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!