Kiléptek a magánnyugdij rendszerből?
Figyelt kérdés
Több mint 10 éve otp magánnyugdij tag vagyok, nem tudom mit tegyek, ti visszaléptek?2011. jan. 10. 10:03
1/7 anonim válasza:
én maradok.
mire nyugdíjas leszek, orbán már nem is fog élni és a mostani szabályozást is vissza fogják vonni előbb utóbb.
addig meg gyűlik a pénzem mint eddig.
3/7 anonim válasza:
Én is maradok! Az a gond, hogy félek attól, mire nyugdíjas leszek még üresebb lesz az államkassza. Így is már vészesen kevés az aktív dolgozó, aki "eltartaná" a nyugdíjasokat. A másik negatívum,hogy nem örökölhető, ha államiba megyek. Nehogy már az állam kapja meg, amiért gürcöltem egy életen át, ha véletlenül nem érem meg a nyugdíjat kort (sajnos erre elég nagy esély van)!
4/7 anonim válasza:
Biztosan átlépek az állami nyugdíjpénztárba.
5/7 anonim válasza:
Maradok, ma nyilatkoztam. Nem lesz itt állami nyugdíj!
6/7 A kérdező kommentje:
Én Orbán Viktorral pont egyidős vagyok, 10 éve vagyok magánnyugdijas, nem nyilatkoztam semmit a munkáltatóm már október óta (azt mondták már nem is lehetett) nem küld a magánnyugdij számlámra semmit.
2011. jan. 21. 14:44
7/7 anonim válasza:
Így van, a kormány lenyúlta 14 hónapra a pénzünket, amiért elvileg majd kárpótolnak. Hát kruvára remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!