Az Apehnél van kb.200. 000 Ft tartozásom. Megküldték a munkáltatómnak a letiltást. Mivel táppénzen vagyok július óta, a munkahelyem visszaküldte nekik, hogy ez miatt nem tudják tőlem vonni. Várhatom, hogy inkasszót tesznek a számlámra?
Kérnék részletfizetést, ha biztosítottnak látnám azt, hogy 100%, hogy tudom fizetni azt, amiben megegyezünk. Ha bevállalok valamit, és később nem tudom teljesíteni, akkor abból is csak a baj van. Kérhetem lakcímre, mert a munkahelyem nem tb kifizető hely, és így az oep küldi a pénzt. Havi 50-60ezer forintból, 1 pici babával, és albérletben élve nem biztos, hogy be tudok vállalni törlesztést. Nem hiszem, hogy engedélyeznének havi 5-10ezer forintos befizetést. És ha azt se tudom mindig befizetni? Csak a baj van abból is utána.
Csak azt nem értem, hogy miért akarják az emberek életét ellehetetleníteni. Oké, tartozok, vissza kell majd fizetni, ezt aláírom. Ha nem vagyok kicsit tájékozottabb, számlára kérem, a számlám leinkasszózzák, és nem tudok hozzáférni a pénzemhez. Akkor miből éljen az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!