Mi az a gépkocsi nyereménybetétkönyv?
Figyelt kérdés
Vmit olvastam róla hogy 5000, 10.000, 20.000 és 50.000ért lehet venni.
Ha veszek egyet 5000-ért és nem sorsolnak ki akkor buktam a pénzem és vehetek újat?
Léci valaki írja le mert nem értem teljesen hogy hogyan működik
2011. jan. 7. 15:47
1/8 anonim válasza:
Veszel egyet és áll benne a pénzed évekig, ha nyersz akkor tök jó, ha nem bármikor visszaválthatod névértéken.
2/8 anonim válasza:
Az előző jól írta. A lényeg az, hogy te pénzt teszel be, ami kamatozik. Az összeg amit beteszel a gépkocsi-nyereménybetétkönyv névértéke. Azonban itt jön a csavar, a betét után járó kamatot nem kapod meg, hanem "összegyűjti" a bank, gépkocsit vesz belőle, és ezt kisorsolja a betétkönyv tulajdonosai között. Tehát aki nyer, annak a kamat a kocsi, vagy a kocsi sorsoláskor érvényes ára. Nekünk van egy ismerősünk, aki kétszer is nyert már, ezért én is vettem 1-2 db-ot, de még nem jött össze. Igazából ez szerencse kérdése, de a pénzt visszakapod, amint beadod a betétkönyvet. Itt a bukás az csupán az infláció okozta elértéktelenődés, tehát ez az ára az egésznek számodra.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem már. Lehet hogy majd én is veszek.
2011. jan. 7. 16:25
4/8 anonim válasza:
Ilyet hol lehet igényelni és hogyan?
Kedves kérdző bocsi h belekérdezek a te kérdésedbe:P
5/8 anonim válasza:
Az OTP-nél van, annyi, hogy nem kapsz rá kamatot, szóval ha 50 évig megtartod akkor is csak annyit kapsz vissza amennyiért vetted, de nyerhetsz vele autót, a pénzt nem bukod el, addig bent van a kalapban amíg vissza nem váltod.
7/8 anonim válasza:
Nekem már évek óta van egy 20000 forintos, de még a közelében sem húztak egyet sem, mintha ez a sorozat nem is létezne amit én vettem. De azért meg lehet próbálni 5000-rel.Próba ,szerencse!
8/8 gungasam válasza:
Nem csak a kamatot bukod el, és nem csak az infláció "eszi" meg a pénzedet hanem rengeteg bosszúságot is okozhat amikor reménytelenül messze vannak a húzott nyerő sorszámok a tiedtől...Mintha nem is vettél volna semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!