OTP gépkocsi nyeremény takarék betétkönyvet vissza lehet váltani?
Figyelt kérdés
Ha igen ezt csak otpben tehetem meg, vagy bármely postán is?
A pénzt azonnal fizetik, vagy utalják?
2010. nov. 29. 07:43
1/4 anonim válasza:
A postának semmi köze az otphez. Amúgy meg szerintem nem lehet visszaváltani, de ne legyen igazam. Amúgy van pár eladó nyeretlen lottószelvényem.. Hátha azt is visszaveszik. ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Hahaha..De vicces valaki korán reggel.
Ha fogalmad sincsen a dologról, akkor minek írsz bármit is.
Csak mert ott kezdődik a dolog hogy váltani lehet a postán, csak vissza váltást nem tudom.
Arról nem is beszélve hogy a lotto és a takarékbetétkönyv ég és föld.
Ha valaki tud erről érdemleges infot csak az írjon légyszi.
2010. nov. 29. 08:52
3/4 anonim válasza:
A kérdezőtől kérdezem, hogy sikerült-e visszaváltani a gk. nyereménybetétkönyvet? Azért kérdezem, mert nekem is van egy 10 évvel ezelőtt váltott könyvecske. Minden hónapban nézem, hogy nyertem-e, de semmi.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült.Mivel elég régi gondolom a tied sincs még nevesítve.A miénk nem volt, amit vissza váltáskor meg kellet tenni, ha jól emlékszem 1000 valahány száz forintért, így nem a teljes összeget kaptuk vissza.
Mi végül a bankban váltottuk vissza, de a postán is vissza váltották volna.
2011. máj. 18. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!