Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » OTP gépkocsi nyeremény takarék...

OTP gépkocsi nyeremény takarék betétkönyvet vissza lehet váltani?

Figyelt kérdés

Ha igen ezt csak otpben tehetem meg, vagy bármely postán is?

A pénzt azonnal fizetik, vagy utalják?

2010. nov. 29. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A postának semmi köze az otphez. Amúgy meg szerintem nem lehet visszaváltani, de ne legyen igazam. Amúgy van pár eladó nyeretlen lottószelvényem.. Hátha azt is visszaveszik. ;)
2010. nov. 29. 08:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Hahaha..De vicces valaki korán reggel.

Ha fogalmad sincsen a dologról, akkor minek írsz bármit is.

Csak mert ott kezdődik a dolog hogy váltani lehet a postán, csak vissza váltást nem tudom.

Arról nem is beszélve hogy a lotto és a takarékbetétkönyv ég és föld.

Ha valaki tud erről érdemleges infot csak az írjon légyszi.

2010. nov. 29. 08:52
 3/4 anonim válasza:
A kérdezőtől kérdezem, hogy sikerült-e visszaváltani a gk. nyereménybetétkönyvet? Azért kérdezem, mert nekem is van egy 10 évvel ezelőtt váltott könyvecske. Minden hónapban nézem, hogy nyertem-e, de semmi.
2011. máj. 18. 09:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, sikerült.Mivel elég régi gondolom a tied sincs még nevesítve.A miénk nem volt, amit vissza váltáskor meg kellet tenni, ha jól emlékszem 1000 valahány száz forintért, így nem a teljes összeget kaptuk vissza.

Mi végül a bankban váltottuk vissza, de a postán is vissza váltották volna.

2011. máj. 18. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!