Miért olyan furcsa ízű a Szarvasi Mozzarella?
Imádom a Mozzarella sajtot. Akár egész nap azt tömném magamba. De amit Szarvasi Mozzarella néven forgalmaznak egyszerűen ehetetlen számomra. A Tescoban és a CBA-ban kizárólag ezt forgalmazzák.
Más is van ezzel így, vagy az én ízlésemmel van a gond?
Én is nagyon szeretem a mozarellát és valóban van különbség az eredeti olasz és a magyar termék között. Olaszországban a mozarellát bivalytejből készítik. Szarvason nem tudom, csak bennem is van egy kérdés, hogy van-e nálunk annyi bivaly és tej, amennyi ehhez kell. És az olaszoknál is van annyi bivaly vagy a technológia más?
Személyszerint én meg tudom enni mindkettőt, bár a Tesco-ban egyáltalán nem vásárolok semmit ezért ahhoz nem is tudok hozzászólni.
Előttem van egy Lovilio névre hallgató csomag.
Származási hely: Németország
Összetevők: tej, étkezési sajv:citromsav, tejsavbaktériumkultúrák, oltóenzim, étkezési só
Ebben sincs tartósítószer. Az íze pedig tökéletes.
Amúgy valódi bivalytejből készültet még nem ettem. Nem is tudom, hogy Magyarországon hol lehetne ilyet kapni. Megkóstolnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!