Pályakezdő kaphat munkanélküli vagy bármilyen segélyt?
Figyelt kérdés
Regisztrált munkanélküli vagyok,de semmi segélyt nem kapok mert nincs ledolgozott időm.De a legszebb az egészben,hogy munkát a szakmámhoz mérten nem tudtak ajánlani.Ha nem is a munkaügyről de önkormányzattól lehet valamiféle segélyt igényelni?
Előre is nem ingyenélő adózók pénzéből megélő akarok lenni de amim eddig volt spórolva az baromira a végét járja meló meg a holdban.
Értelmes válaszolóknak köszi.
2011. jan. 3. 23:57
11/11 anonim válasza:
Utálom akik azt mondják a pályakezdőkre, munkanélküliekre, álláskeresőkre, hogy ingyenélők és szidják őket. Többségük nem lenne eltartott (jobb esetben mert még el se tartja az állam),ha biztosítanának állást mindenkinek! Álljon már le mindenki, aki avval jön, hogy ő nem tart el senkit a pénzéből és hogy fizeti a havi adókat meg mindent! Mégis miért tehet arról valaki, hogy kitanul valaminek, vagy leérettségizik, netán csak 8 osztálya van és sehol nem hajlandóak alkalmazni mégse??? Ne őket szidjátok már hanem az olyan szülőket, akik annyira analfabéták és tudatlanok az élet minden területén, hogy putriba laknak, nem dolgoznak sehol, nem akarnak sehol dolgozni, ha hívnák őket se mennének sehová, mert őket valóban az adófizetők pénzéből tartja el az állam! Gondolkozzom már el mindenki azon, hogy mit ír ide! Egyébként van 8 osztályom, gimnáziumban érettségiztem, Közigazgatástudományi karra járok, Igazgatásszervező szakra egyetemen, nem volt még bejelentett állásom pedig kerestem, semmilyen pénzt nem kaptam az államtól. Na akkor nézzünk egy cigányt: Szakiskolába küldik, mert ingyen lesz neki minden, a tankönyvektől kezdve az étkezésig minden. Ha ez nem lenne elég, még neki fizetnek, mert bemegy ücsörögni a tanterembe. Van otthon sok gyerek, az összes juttatást megkapják ami csak létezik ebben a szar országban. 18 év alatt már szülik a sok gyereket, aki nem hiszi hogy abból meg lehet élni, az téved! Jobb módúak még hivatásos nevelőszülőnek is jelentkeznek és onnantól kezdve jobban megy a cigánybolt, lehet rajoskodni, stricinek menni, "üzletelni". Ha ez nem válna be, jön a bűntény és a börtön, amit inkább rajhotelnek kéne nevezni, csak jól jár aki oda bekerül, esküszöm. Nem akarok ennyire negatív képet festeni, de a kész tények engem igazolnak. Szerencsére megváltozni látszik ez az egész, mert visszaszorulnak a segélyezési programok, és egyébként is egyr több cigány ember munkát vállal, ugyan úgy mint a magyar emberek. Nincs különbség munkás és munkás között, ez pont olyan mint a katona és katona között.Aki mást mond az rosszul gondolja/tudja/látja! Éppúgy dolgozik ma már egy cigány, mint egy magyar. Hála az égnek biztos forrásból tudok mindent. De ez után is biztos lesznek akik erősen cáfolnak majd. Tehát a lényeg az, hogy nem kell lenézni azokat akik tennének azért hogy állásuk legyen, de mégsem sikerül semmi, csendben örülj akkor ha neked van biztos munkád és megélsz belőle. Épp elég tragédia az, amit olvastam a kérdésnél... ... Linket a putri részhez ajánlom, de ha nem tetszik akkor lehet még találni sok efféle videót az interneten. Jó szórakozást, őket tartják el a felháborodó kommentelők, nem a szegény kérdezőt: http://www.youtube.com/watch?v=InwWh-JVOnw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!