Boritékban lehet pénzt küldeni valakinek, aki külföldön él?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 12:51
1/8 anonim válasza:
A posta szabályzata tiltja, ettől függetlenül sokan megteszik. Ha elveszik, nem fogják megtéríteni a károdat. Utald át bankszámlára, vagy használd a Western Union-t
2/8 A kérdező kommentje:
Csak 5euróról lenne szó!Nem rejthetem el egy képeslapba, aztán bele a boritékba? Úgy is rájönnek?
2010. dec. 30. 13:35
3/8 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy rájönnek e. Beleteheted, de van olyan, hogy elveszik egy levél. Mondjuk nekem csomagküldő szolgálattal küldtek pénz egy könyvbe téve - annak ellenére, hogy a csomagküldő cég is tiltja. Megérkezett, de ha nem érkezett volna meg, a küldő elvesztette volna az összeget, mert csak a könyv feltüntetett értékét térítették volna meg neki.
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: mért nem érdemes?
2010. dec. 30. 20:29
6/8 anonim válasza:
5 euró az nem gáz.Tedd bele egy képeslapba és ennyi.Azért nem érdemes, mert eltűnhet a levél,esetleg ha megtudják a munkások, hogy sok pénz van benne, lenyúlják és elosztják egymás közt ÉS mivel a posta tiltja a pénz küldését,ezért nem téríti meg neked az x összeget.
7/8 anonim válasza:
Igen, azért nem érdemes mert elveszhet, ellophatják stb. és senki nem fogja megtéríteni a károd.
8/8 A kérdező kommentje:
Ó értem, köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 30. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!