Boritékban küldhetek valakinek pénzt? És nem fogják ellopni ha postán keresztül küldöm? Bővebben bent.
Figyelt kérdés
Na ha kérek egy csekket, mert elakarok küldeni valakinek pénzt akkor csekk formájában a postán eltudom küldeni? Meg ha mondjuk a bélyeges boritékba belerakok pénzt az onnan nem veszik el???2010. szept. 19. 22:19
1/11 anonim válasza:
Borítékban soha ne küldj pénzt! Már ha szeretnéd, hogy a címzetthez is eljusson. Csekken kell pénzt küldeni!
2/11 anonim válasza:
rózsaszín csekken add fel inkább, postán tudsz kérni
3/11 anonim válasza:
Tilos borítékban pénzt küldeni. Ezért a Posta nem is vállal felelősséget,sehol a világon.
4/11 A kérdező kommentje:
Aha értem kösz.
2010. szept. 19. 22:42
5/11 anonim válasza:
En mar 3 alkalommal kuldtem penzt boritekban Angliabol Magyarorszagra es mindig megerkezett, hianytalanul. Belelt boritekba tettem, igy nem lathattak, mi van benne. Mondjuk az igaz, hogy eleg stresszes 4 napom volt, mire irtak sms-t az otthoniak, hogy megerkezett:) De nem akarlak rabeszelni, csak mondom.:)
6/11 A kérdező kommentje:
Jó mert én is gondoltam arra, hogy igy összehajtom mert nem sok pénzről van szó at belerejtem egy összehajtot levélbe de ak inkább a rozsaszin csekk köcce.xD
2010. szept. 19. 22:55
7/11 anonim válasza:
Átutalásról még senki sem hallott? Gyorsabb és olcsóbb, mint a posta.
8/11 anonim válasza:
Én egyszer csináltam ilyet. Akkor papírba raktam a pénzt.
9/11 A kérdező kommentje:
"Átutalásról még senki sem hallott? Gyorsabb és olcsóbb, mint a posta." De az maceránsabb szerintem.
2010. szept. 19. 23:28
10/11 anonim válasza:
utalás nem macerás ha van netbankod.
én egyszer küldtem borítékban 5k Ft-ot bnőmnek, papírba csomagoltam, hogy ne lehessen észrevenni, hogy zsé van benne. megérkezett. jah asszem ajánlottan adtam fel.
tudtam, hogy kockázatos, de vállaltam. ezt neked is el kell dönteni, hogy vállalod e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!