Melyik futárszolgálattal lehet belföldre még aznap iratot továbbítani?
Figyelt kérdés
Nem csomagot szeretnék, csak egy iratot. Nem tudom melyik futárszolgálatnál lehet a legolcsóbb, és hogy még aznap megoldható-e?2010. dec. 29. 14:48
11/18 anonim válasza:
Öcsém hogy te milyen tutyimutyi vagy. Már rég felhívtam volna pár futár céget és nem itt járna a szám.
Ja de hogy ahhoz bátorság is kéne, hogy felhívj pár embert? Az szívás ha az neked nincs.
12/18 A kérdező kommentje:
Te egy kiberbuszi vagy? Ahhoz kéne bátorság, hogy normálisan beszélj, és ne hülyeségeket on-line névtelenül. Meg kéne adóztatni az ilyeneket, akik lógnak a neten és hülyeségeket irogatnak, mert nincs jobb dolguk. Én mondjuk a Gyakorikérdések üzemeltetőjeként rég kizártam volna az ilyeneket, mert rontják az üzletet.
2010. dec. 30. 19:30
13/18 anonim válasza:
Orient 21 futárszolgálat. Pár óra amíg odaér a sofőr és kézbesítve is van
14/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem olyan kéne mint a taxi, mert annak nyilván semmi értelme, hogy egy darab papírral a futár autóval lemenjen egy vidéki városba. Olyan kéne amelyik több cuccot összeszedve koordináltan szállít. Vagy amelyik összedolgozik mondjuk távilsági buszjáratokkal, vagy mozdonyvezetőkkel, postakocsival stb.
2011. jan. 3. 15:38
15/18 anonim válasza:
Szerintem senki nem érti, hogy mit akarsz és mit problémázol. Akármit ajánlanak, nem jó.
16/18 anonim válasza:
Mi az ilyesmit úgy szoktuk megoldani, hogy valamelyik épp induló Volánbusz sofőrjének odaadjuk 500 Ft borravalóval együtt, aztán a célállomáson meg várja az, akinek küldjük. Persze fontos, hogy időben ott legyen, hogy a sofőrnek ne kelljen várnia, azonnal mehessen a dolgára. Persze ez csak akkor működik, ha közvetlen buszjárat van a két település között.
17/18 anonim válasza:
Az orient 21 nem olyan mint a taxi te nagytudású. A neve is mutatja FUTÁRSZOLGÁLAT.Először szerintem gondold végig mit is akarsz, aztán kérdezz. Bár te szerintem utána se
18/18 A kérdező kommentje:
Te nagytudású! A taxi alatt azt az analógiát értettem (ahogy azt ki is fejtettem rögtön, de úgy látszik nem olvastad el) hogy egyetlen kuncsaft részére teszi meg a fuvart.
2011. jan. 8. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!