Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik futárszolgálattal...

Melyik futárszolgálattal lehet belföldre még aznap iratot továbbítani?

Figyelt kérdés
Nem csomagot szeretnék, csak egy iratot. Nem tudom melyik futárszolgálatnál lehet a legolcsóbb, és hogy még aznap megoldható-e?
2010. dec. 29. 14:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

MPL-Magyar Posta Logisztika - Futárszolgálat

Itt olyan van, hogy 24 órán belül kézbesítik.

vagy: [link]

2010. dec. 29. 15:11
 2/18 anonim ***** válasza:
Mi mindig Hajtás Pajtással küldtük az iratokat, semmi gond nem volt soha. Hogy mennyire olcsók vagy drágák a többihez képest, azt nem tudom.
2010. dec. 29. 15:20
 3/18 anonim ***** válasza:
A Hajtás Pajtás nem csak Budapesten meg legfeljebb a környékén dolgozik? Kétlem, hogy mondjuk lebicóznának Budapestről Zalaegerszegre. Városon belül meg teljesen felesleges a futárszolgálat, ha valami sürgős, hiszen az ember beül az autójába, és elviszi maga.
2010. dec. 29. 15:42
 4/18 A kérdező kommentje:

Egyik válasz sem kielégítő.

Még egyszer mondom, vidékre kéne Budapestről,

és nem 24 órán belül, hanem még aznap,

azaz reggel feladom, és délután megérkezik.

A feladás heye Budapesten rugalmas,

és a vidéki fogadás is rugalmas,

azaz egy közeli nagyváros is megfelel.

Egy orvosi papírról lenne egyébként szó.

2010. dec. 30. 11:12
 5/18 anonim ***** válasza:

"Egy orvosi papírról lenne egyébként szó."

Ha már tegnap feladtad volna akkor ma már meg is kapta volna.

2010. dec. 30. 12:04
 6/18 anonim ***** válasza:

Ha csak nem ma kapja meg azt az orvosi papírt.

Kérdező: ennyi idő alatt már kikerestem és felhívtam volna az összes Magyarországon működő futárszolgálatot. Úgy előbb kapsz pontos választ a kérdésedre.

2010. dec. 30. 14:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Vagy ha csak egy papír, legegyszerűbb faxolni vagy beszkennelni és e-mailben elküldeni. Akkor másodpercek alatt ott van.
2010. dec. 30. 14:27
 8/18 A kérdező kommentje:
Ennyi hülyét egy helyen még nem olvastam. Nem mostanról van természetesen szó, de örülnék, ha a kérdésre válaszolnátok. Az orvosi papírt két hét múlva fogják megírni és még aznap el kell juttatni egy orvosi bizottságnak, akik direkt úgy időzíették, hogy lehetetlen legyen. Közben az akinek el kell juttatni, egy másik orvosi vizsgálaton kell legyen az Ország másik felében. De nem az én történetem a lényeg, hanem az, hogy a kérdésre egy értelmes választ kapjak, ha valaki tudja.
2010. dec. 30. 15:48
 9/18 anonim ***** válasza:

Azért lehetetlennek nem mondanám. Ha annyira szörnyen fontos, miért nem ülsz fel egy vonatra/buszra, és viszed el saját magad? De mondom, ennyi idő alatt már az összes futárszolgálatot felhívhattad volna, és megkérdezhetted volna tőlük, mennyiért dolgoznak ilyen rövid határidővel. Az tuti, hogy meg tudják oldani, mert dolgoztam már futárcégnél (irodában), és még külföldre is szállítottak néhány órán belül. Tény, hogy nem fillérekért. De ha valami tényleg fontos...

Sajnálom, ha nem hasznosak neked a válaszok, próbálunk segíteni. Azt ne várd, hogy hemzsegni fognak itt az olyan emberek, akik kívülről vágják a futárszolgálatok ilyen jellegű szolgáltatásainak árait.

2010. dec. 30. 16:09
 10/18 A kérdező kommentje:
És te minek írsz? Ha valaki tudja a választ, akkor kicsit egyszerűbb, mint felhívni az összeset.
2010. dec. 30. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!