Melyik futárszolgálattal lehet belföldre még aznap iratot továbbítani?
MPL-Magyar Posta Logisztika - Futárszolgálat
Itt olyan van, hogy 24 órán belül kézbesítik.
vagy: [link]
Egyik válasz sem kielégítő.
Még egyszer mondom, vidékre kéne Budapestről,
és nem 24 órán belül, hanem még aznap,
azaz reggel feladom, és délután megérkezik.
A feladás heye Budapesten rugalmas,
és a vidéki fogadás is rugalmas,
azaz egy közeli nagyváros is megfelel.
Egy orvosi papírról lenne egyébként szó.
"Egy orvosi papírról lenne egyébként szó."
Ha már tegnap feladtad volna akkor ma már meg is kapta volna.
Ha csak nem ma kapja meg azt az orvosi papírt.
Kérdező: ennyi idő alatt már kikerestem és felhívtam volna az összes Magyarországon működő futárszolgálatot. Úgy előbb kapsz pontos választ a kérdésedre.
Azért lehetetlennek nem mondanám. Ha annyira szörnyen fontos, miért nem ülsz fel egy vonatra/buszra, és viszed el saját magad? De mondom, ennyi idő alatt már az összes futárszolgálatot felhívhattad volna, és megkérdezhetted volna tőlük, mennyiért dolgoznak ilyen rövid határidővel. Az tuti, hogy meg tudják oldani, mert dolgoztam már futárcégnél (irodában), és még külföldre is szállítottak néhány órán belül. Tény, hogy nem fillérekért. De ha valami tényleg fontos...
Sajnálom, ha nem hasznosak neked a válaszok, próbálunk segíteni. Azt ne várd, hogy hemzsegni fognak itt az olyan emberek, akik kívülről vágják a futárszolgálatok ilyen jellegű szolgáltatásainak árait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!