Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudtok a farmwork.hu - ról?

Mit tudtok a farmwork.hu - ról?

Figyelt kérdés

R-ETA Kft. -vel volt már kint valaki dolgozni?

A R-ETA Kft.-n / farmwork.hu / keresztül mennék ki dolgozni, 120 000 ft-ot kérnek előre.

Ismeri őket valaki ? Megbízható cég ? Köszi !

2010. dec. 18. 18:10
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Sziasztok!

Van egy kicsi fűtőtest azt be kell dugni éjszakára különben megfagysz. Áram azért van bent :)

Inkább hozz hálózsákot, mert nekem az előző karavánban nem volt se párna se paplan, de itt az újba már kaptam.

Zárni lehet a lakókocsit, persze. Most 3an vagyunk magyarok és egy román fiú, de ő nagyon rendes, nincs semmi probléma hála istennek.

A melókezdés is farmonként változó. A régi helyemen fél 8kor kezdődött, itt viszont 6kor.

Van aki gumicsizmában dolgozik, van aki nem. Az új helyen inkább magyarokkal vagyok, a régi helyen a litvánok köcsögök voltak, vigyázni kell velük, nézik, hogy mikor hibázol és beköpnek a főnöknek.

Amúgy jól érzem magam, vannak itt jó arcok azért. :)

Egyszerre van pofavizit. :)

2011. febr. 14. 16:50
 22/31 anonim válasza:

Szió!

Nagy-nagy köszönet az infókért :). Jó képben lenni, kb mire számíthat az ember. A fürge válaszadásból ítélve, látom kihasználod és jól szuperál a mobil neted :). Én jelenleg igen hezitálok, hogy kivigyem-e a laptopomat, így, hogy még wifi sincs a farmon. Mondjuk nem drága kint az internet, de mégis elgondolkodtam rajta, akarok-e erre költeni. De majd meg álmodom még a kiútig. Ami már mindjárt itt van :). Írták, hogy fel kell őket hívni, hogy mikor érünk kb a farmra. Ez mind oké, de gondolom nem azért ilyen érdeklődőek efelől, mert kijönnek elénk a vonat állomásra. Könnyen odataláltatok a farmra? A bankszámlátokat mikorra kellett elintézni? Mert, hát ugye anélkül nagyon fizu sincs. Örülök, hogy összességében jól érzed kint magad :). Remélem ez így is marad ;).

2011. febr. 15. 03:10
 23/31 anonim válasza:
de igen azért kell őket felhívni mert kijönnek eléd az állomásra. a bankszámla papírt nem neked kell elintézni, csak aláíratják veled és ők intézik.
2011. febr. 15. 15:48
 24/31 anonim válasza:
Ó, micsoda kellemes meglepetés mindkét téren :). Köszi még egyszer az infókat. Kitartást a hét további részéhez!
2011. febr. 15. 22:40
 25/31 anonim válasza:
köszi. de a szállásra tényleg készüljetek fel h szar lesz. ez nem a hilton az biztos.....
2011. febr. 17. 18:44
 26/31 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönjük ! Puszi !
2011. febr. 19. 20:35
 27/31 anonim válasza:
na milyen kint nektek?
2011. márc. 20. 13:55
 28/31 anonim válasza:
Jövő héten indulok farmerkodni ;)
2011. jún. 20. 17:13
 29/31 anonim ***** válasza:
Hello. Ha még olvassa valaki, megtudná mondani, hogy csak időszaki munkáik vannak? vagy van állandó jellegű is, mondjuk ami több mint 6 hónapos?
2012. márc. 3. 15:42
 30/31 anonim válasza:
lehet maradni! :)
2013. jan. 11. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!