Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudtok a farmwork.hu - ról?

Mit tudtok a farmwork.hu - ról?

Figyelt kérdés

R-ETA Kft. -vel volt már kint valaki dolgozni?

A R-ETA Kft.-n / farmwork.hu / keresztül mennék ki dolgozni, 120 000 ft-ot kérnek előre.

Ismeri őket valaki ? Megbízható cég ? Köszi !

2010. dec. 18. 18:10
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:

Először is BÚÉK nektek :)! Remélem jól telt a szilveszteretek ;).

Igen, elképzelhető, hogy mind egy farmra kerülünk.

Ti mennyi időre tervezitek a kint létet? Nektek amúgy van tapasztalatotok mezőgazdasági területen?

2011. jan. 2. 17:48
 12/31 anonim válasza:
nekem minimum fél év lesz, de lehet maradni tovább is.
2011. jan. 3. 17:58
 13/31 A kérdező kommentje:

Szia !

Te is febr.26-án mész Hull-ba ?

Foglaltál már repjegyet ?

Lehet,hogy egy gépen utazunk,ha van kedved,írj.

2011. jan. 7. 13:14
 14/31 anonim válasza:

Szia!

Igen, én is febr. 26-án indulok Hullba.

Jaja, már megvan a repjegyem. Te is foglaltál már?

Amúgy lenne egy javaslatom. Ha már egy ilyen tök véletlennek köszönhetően hamarabb "találkoztunk", nem térünk át privátba? A mail címem: vargavandus13@gmail.com

Várom jelentkezésed :)!

2011. jan. 8. 18:56
 15/31 anonim válasza:

Sziasztok!

Én szombaton indulok, ha érdekel titeket milyenek a körülmények stb akkor jelentkezem. :)

2011. jan. 25. 19:10
 16/31 anonim válasza:

Szia!

Most vettem észre a beírásod. Már biztos megérkeztél Hull-ba, remélem szerencsésen.

Milyen utatok volt? Hogy tetszik kint?

Így, hogy felajánlottad, szeretnék élni a lehetőséggel, ami a beszámolódat illeti. Szóval, ha továbbra is van kedved és lesz némi szabadidőd, szívesen meghallgatnám milyenek az első benyomásaid a helyről, a munkáról, a főnök(ök)ről, a szállásról stb.

Várom jelentkezésed ide vagy a fentebb látható mail címre.

Üdv!

2011. jan. 29. 19:47
 17/31 A kérdező kommentje:
Én is kíváncsi lennék !
2011. jan. 31. 01:01
 18/31 anonim válasza:
Sziasztok! Bocsánat, hogy eddig nem írtam, de itt a farmon nincs net és csak tegnap sikerült mobil netet vennem. Ma van 2. hete h ott vagyok. Ezalatt a 2 hét alatt ez a második farmon. Először a Bianca nevű farmra kerültem ahol alig van munka ahhozképest ahol most vagyok. Tele van litvánnal a hely. A főnökök rendesek voltak a régi helyen és az új helyen is jók. A lakókocsik, másnéven karavánok elég rosszak. Nagyon kicsi, szűk és 5 ember lakik benne. Vannak különbségek, mert az első karaván nagyon piszkos és büdös volt, aztán átraktak minket egy másikba az már jobb volt. Az új helyemen sok a munka, a túlóra ami csak jót jelent mert a túlóra pénz ugye jól jön. A város jó, bár túl sok mindent még nem láttam, de azért volt szerencsém megnézni a BBC épületét pl. A munkaidő alatt van 2 fél órás szünet, de ez farmonként változó, hogy milyenek a szabályok.
2011. febr. 12. 15:28
 19/31 anonim válasza:

Szia! Semmi gond, volt egy ilyen rossz érzésem sajnos, hogy nincs net. Pedig Angliában szinte mindenhol van wifi…naná, hogy csak bennünket kerül el.

Elég lelombozó, amiket a lakókocsikról írtál. De, ha már témába került…ne kímélj…

Nagyon hideg van bent éjszakánként? Áram egyáltalán van bent, vagy csak cipelni valónak kaptuk az áramátalakítót? Írták, hogy vigyünk meleg hálózsákot. Ezek szerint se paplan, se párna? Zárni remélem azért lehet a karavánok ajtaját…Csak lesz nálunk is pár érték. Magyarokkal vagy egy lakókocsiban?

A túlóra jó hír. Jaja, legalább gyűlik a lóvé, amit viszont elkölteni nem igazán tudsz. Valamint, annál kevesebb időt kell tölteni a karavánban. Hánykor kezdődik a meló reggelente?

Fura, hogy ilyen nagy különbségek vannak a farmok között.

Írták az egyik dokumentumban, hogy gumicsizmát ill. vízhatlan cuccokat érdemes vinni. Te mit mondasz erről? Hogy látod, van rá szükség?

Litvánokkal jól kijössz? Vagy inkább magyarokkal vagy?

Hogy érzed kint magad? Vannak körülötted jó fejek?

2011. febr. 13. 01:54
 20/31 A kérdező kommentje:

A W.C. külön van ?

Szerződéskötéskor egyesével van a "pofavizit" : ) / elbeszélgetés / v. mindenkinek egyszerre ?

Köszi az infókat és jó munkát !

2011. febr. 13. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!