Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pre Launch Malaysia? Ismeri...

Pre Launch Malaysia? Ismeri ezt valaki?

Figyelt kérdés

Nagyon terjed eszeveszettül hogy a google ad munkát, és egész korrektnek is tünik de nem értem mit kell tennünk érte? mert kb 30 perce regeltem be és már 160 ember van alattam, nem kell csinálnom semmit és jönnek az emberek.

Tud erről valaki valamit?

www.prelaunchmalaysia.com/Zulu74 <-- mondjuk ez az én linkem amit kaptam de ugyan az jön be mint a főoldalon. és állítólag Januártól már nem lehet regelni rá. Csak nem értem hogy mi miatt kapnék én pénzt tőllük?

2010. dec. 14. 19:32
 1/1 anonim válasza:

Én csak ma kaptam meg az ajánlatot. Utánanéztem és nagyon nem arról van szó, mint amit az ajánlat tartalmaz.

Legfontosabb: nem a Google ad munkát!!!

De akkor hogy jön ide a Google? Csak megemlítették, hogy a Google naponta 1.3 millió dollárt keres az AdSense nevű reklámprogramjával, tehát a reklám nagy biznisz.

Egy alkalmazást kell telepíteni, amin keresztül reklámokat tolnak az ember képébe. Minden kattintás után a cég x összeget kiszámláz a reklámozónak és ennek az összegnek egy apró részét elvileg visszaosztja a regisztrálók között. Minél többen regisztrálnak, annál több kattintás várható, tehát egyre több pénzt lehet visszaosztani. Ez szép és jó. De ha belegondolsz abba, hogy ezt az egyre több pénzt egyre több ember között osztják szét, akkor nagyjából 0Ft üti a markodat minden hónap végén.

Akkor ebben mi az üzlet? A reklámszervező cég napi többezer dollárt is kereshet vele, ami szerintem jó üzlet. :)

2011. jan. 23. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!