Szeretnék rendelni vateráról, ha előreutalással kérik a pénzt mit tehetek, hogy biztosan megkapjam az árut?
ajánlott levélben ne küldd a pénzt, esetleg rózsaszín csekken a lakcímére, ha nincs számlád...de inkább a bankjában fizesd be...és ne görcsölj rajta, az eladók nagy része becsületes és elküldi neked az árut
az utánvétel meg mindkettőtök számára kockázatos
ha ennyire parázol, akkor meg vásárolj személyes átvétellel
Ha kisebb összegről van szó, mondjuk 5-10 ezerig, akkor szerintem ne bonyolítswd túl és utalj neki előre. Ha nagyobb értékű dolog, akkor meg ne kockáztass, hanem személyesen vedd át!
Én már régóta vaterázom, újabban eladóként is, de még soha senkinek nem volt problémája azzal, hogy előre utaljon..
Utánvétellel nagyon kevés eladó foglalkozik, nem sok esélyed van rá...
Ha besétálsz a bankba és befizeted a számlájára készpénzben, akkor rögtön megkapja a pénzt.
Garancia a mai világban szinte semmire sincs, de én már régóta vaterázom, semmi gond nem volt még soha. Sem vásárlóként, sem eladóként.
Érdemes megnézni az eladó visszajelzéseit: ha sok negatív van, keress inkább másikat, ha sok pozitív, akkor nem valószínű, hogy probléma lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!