Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lányok! Keresnétek egy férfit,...

Lányok! Keresnétek egy férfit, aki eltart titeket némi ellenszolgáltatásért cserébe?

Figyelt kérdés
Mondjuk egyetemisták vagytok és nincs pénzetek albérletre,könyvekre stb.De dolgozni nem tudtok mert nappali mellett nem lehet.Szülők nyugdijasok,nem tudnak támogatni. Ilyen esetben megtennétek?
2010. dec. 10. 14:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
Hát ez gáz. A világon nincs olyan ok, amiért én "eladnám" magam, csak hogy suliba tudjak járni. Én is egyetemista vagyok, államin vagyok, de a vizsgadíjak plusz ilyen-olyan díjak rólam is lehúznak tízezreket. Egy költségtérítéses szak még többet, ez igaz. Hál' istennek szüleim támogatnak anyagilag (ők szerették volna, hogy egyetemre jöjjek, különben már rég dolgoznék). De ha nem így lenne, inkább koplalnék, felvenném a diákhitelt, kérnék kölcsön, dolgoznék, minthogy kurvänak álljak. 21/L
2010. dec. 13. 07:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Diákhitelről még nem hallottál?

Amit te akarsz "dolgozni" (ellenszolgáltatni) az pont végezhető nappali mellett pl. éjszaka.:)

Biztos van rá kereslet:)

Tudod, azt mondják, ez a legősibb szakma.

2010. dec. 13. 10:09
 13/17 hellboy0228 válasza:
Én szívesen segítenélek.Ha érdekel írj.
2012. jan. 4. 16:59
 14/17 anonim válasza:

HARMOKA VAGY bárki más .Mondjatok már egy munkát amit tanulás mellet lehet végezni és

MEGLEHET ÉLNI BELŐLE !!!!!!!!!!!!!!!

2012. jan. 10. 20:26
 15/17 anonim válasza:

Mit akarsz tanulni ? Pl ha tanár leszel gondold meg hogyan mondod a tanulónak tiszta szívvel , hogy érdemes tanulni. Lehet azt mondja 10 000 Ft-os órabérben foglalkoztattalak , ez jobb mint a tanári fizetés .Vagy te édesanyád műtétét rábíznád a vetkőzős " fiúra ". Vagy szerinted egy apuka hogy bízza a gyerekét olyan dokira akiben felismeri az egykori szexpartnerét

JÓL FEST A JÖVŐKÉP ?

2012. jan. 10. 20:36
 16/17 A kérdező kommentje:
utolsó honnan veszed h orvosira járok?? amugy betalált mert tényleg...:P
2012. jan. 12. 10:43
 17/17 A kérdező kommentje:

aki küldött privit, annak nem nagyon értem a lényegét mit akart irni...de köszi

amugy lehet hagyom az orvosit a fenébe, ilyen áron nem éri meg...elegem van.sokszor enni se tudok, csak vajas zsemlét

gyomrom már kivan :S

2012. jan. 16. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!