Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » TESZ-VESZ-en ha eladok pár...

TESZ-VESZ-en ha eladok pár babadolgot, mennyit kell érte fizetni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 21:44
1 2
 1/14 anonim válasza:
0%
Neked? Neked nem kell érte fizetni.
2010. nov. 28. 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

De bizony kell értékesítési jutalékot fizetni, amértékét a segítség gombra kattintva olvashatod!

Itt a link, hogy könnyebb legyen:

[link]

2010. nov. 28. 21:49
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves első.Dehogynem kell fizetni,ha eladsz terméket azok után a tesz vesznek kell valamennyit fizetned.

2010. nov. 28. 21:51
 4/14 A kérdező kommentje:

Kedves második.

Ezt kerestem de sehol se találtam.Köszönöm:)

2010. nov. 28. 21:52
 5/14 anonim ***** válasza:
Amikor felteszed a cuccot,akkor kell az aukció indításáért díjat fizetned,10-20-30 ft-ot,attól függően hogy milyen opciókat választasz,vagy kérhetsz extra szolgáltatást,ez még drágább,pl. kiemelés,ill. bizonyos %-ot kell fizetned(jutalék),amikor eladtad a holmit.Elég gyorsan össze tud jönni az összeg,asszem 1500 ft-nál kell befizetned a teszvesznek.Expressen hirdesd inkább,én ott ingyen,gyorsabban és jobb áron tudtam eladni a cuccaimat.
2010. nov. 28. 21:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát én a múlt héten kaptam számlát tőlük h 55 forintot fizessek be (a 10 aukcióm nem volt sikeres) 10 napon belül. szóval nemcsak 1500 forintnál küldik ezek szerint.
2010. nov. 28. 22:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Azt azért kaptad,mert másik cég vette át a teszvesz és a vatera üzemeltetését,és ennek örömére mindenkinek kiküldték a számlát,bármennyivel is tartozott.
2010. nov. 28. 22:17
 8/14 anonim válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:17-

Arról is hallottál valamit hogy a menedzsment is fog változni?Kicsit késésben vagyok az aktuális hirekkel!

2010. nov. 28. 22:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Menedzsment?hmm,nem,mit akar ez jelenteni?
2010. nov. 28. 22:33
 10/14 anonim válasza:

Nem tudom hogy a fórumot használod-e,ott kiviláglik hogy egy olyan csapat viszi most aki minha ellendrukkerek lennének.Már a feltöltés,az értékelési rendszer,a terméklap szürkesége,minden arra enged következtetni hogy akik most a Vaterával kapcsolatos döntéseket hozzák inkább lezülleszteni mint fejleszteni akarják.

Mig egy féléve a fórumon egyszerre 80-100-an voltunk most kb.10 fő van a moderátorrokkal együtt.Még ebből is van aki két névvel van ott és ha külső be akar folyni azt formai vagy más indokkal kitiltják.

Csak ezzel kapcsolatban kérdeztem hogy nem-e hallottál valami aktuális pletyit?

2010. nov. 29. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!