Hogyan jelentsem fel?
Szóval 2010. szeptemberében rendeltem egy telefont vateráról 40 000 Ft értékben amit előre utaltam.( nem csak én kb 6-7en még rajtam kívül)
A szállítással gondok voltak tartottam a kapcsolatot az eladóval viszont mikor a pénz visszautálásáról volt szó (mindenki ezt választotta) az eladó csak hitegetett.
Írt sokmindent, pl személyi kölcsönt vett fel, egy hét múlva azt írta hogy még most érkezett meg neki,(kb másfél hete) azóta semmi hír a pénzről!
Hiába hívom ki van kapcsolva, hiába irok emailt nem válaszol. Fel akarom jelenteni a rendőrségen ahogy azt már a többiek is tették!
Ki mit tud ajánlani hogy kell az ilyet intézni?
Amire gondolsz azt jobb ha kivered a fejedből!!Volt egy eset tavaly-talán hallottál róla mert leadta a Tv is--ahol a megkárositott beazonositotta szla.szám alapján a hunyót,elmentek és mikor az csaló elakart futni utánarugott a sértett és jól seggbetalálta!!Az lett a vége hogy akit megloptak azt jelentették föl a zsaruk önbiráskodásért,a "szegény" tolvaj felesége meg sirva panaszkodott hogy mi lessz velük meg a purdéival ha az urát rács mögé teszik!Ilyen a törvény!!
Vedd úgy hogy elveszett a telefonod és vegyél tisztességes eladótol vagy telefonboltban használtan.Együttérzek veled!
ma 09:38-jól mondod és reálisan állsz a dolgokhoz.
Sajnos sokan (nem sértésnek szánom amit irok)csak azt látják hogy mennyire olcsó és arra már nem veszik a fáradságot hogy megnézzék az eladó értékeléseit.Pedig az nagyon sokat elárul.Csak a nyereség esélyét látják,a lehúzásét nem!!
A legnagyobb óvatosság mellett is lyukra futás lehet a vége,de ha még az esélyek csökkentésére sem teszel próbálkozást akkor ne csodálkozz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!