Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 65000Ft ból egy egyedülálló...

65000Ft ból egy egyedülálló meg tud élni?

Figyelt kérdés
ennyit keresnék a mhelyemen
2010. nov. 12. 09:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
76%

Ha meg lehetne, már rég külön élnék a szülőktől. Ha a házra törlesztést is fizet az ember, akkor kétszer ennyiből sem megy.

Ki van zárva, max akkor, ha a ház teljesen tehermentes, kicsi, télen fázol, spórolsz mindennel és alig eszel.

Ha pl. egy 40 m2 körüli házat nézünk, annak is van havonta 15-20 ezer a rezsije (pláne télen), ha nagyon óvatosan költekezel, a havi kaja akkor is megvan legalább 18 ezer. Aztán még gondolom munkába is jársz valahogy, az is pénz (hacsak nem laksz olyan közel, hogy gyalog v. biciklivel tudsz járni). Egyéb ilyen-olyan költségeket is belevéve... szerintem esélytelen. Legalább is élni, szórakozni tuti nem marad semmi pénz, akkor meg nincs értelme. Ne azért élj, hogy dolgozz mint egy zombi...

2010. nov. 12. 10:11
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Nekem csak a rezsim télen 60 ezer... Éhenhalnék ennyi pénzből.
 13/28 anonim válasza:
76%
Ez nagyon szomorú,még a minimálbért sem üti meg.Ha ez valami gyári munka akkor azt tudom ajánlani inkább menj szoliba vagy szépségszalonba recepciósnak.Ott legalább kapsz 70.000Ft-ot még mellé általában jutalékot és nem kell megszakadni csak ülni a popsidon és mosolyogni.Anno nekem legrosszabb esetben 73.000Ft volt a fizetésem és valahogyan megéltem belőle,igaz nekem kb.17.000Ft volt a rezsi,mert ketten laktunk a házba és megfeleződött.Sűrűn jártam a szüleimhez enni(meg persze látogatni,nem csak az ételért mentem)Hány szobás a lakásod?Szüleid nem tudnak segíteni étellel?
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

10.05 vok

Hát tényleg nem mindegy hogy akár néha tudsz máshol enni,az is nagy segítség.Az biztos hogy ennyi pénz nagyon jó indulattal is egy főnek csak az alapokra elég ahogy már írtam,de ha kell valami pl. ruha,cipő,gyógyszer,vagy elromlik valami otthon na akkor már kétlem h elég és ilynekor csúszik el az ember anyagiliag sokszor.

2010. nov. 12. 10:18
 15/28 anonim válasza:
48%
Nagymamámnak ennél kevesebb a nyugdíja. Mindig csak a legfontosabb dolgokat veszi meg, és az egyik szobáját kiadta albérlőnek. Így nehezen, de meg tud élni. Ja és az ebédet féláron kapja meg.
2010. nov. 12. 10:21
 16/28 anonim ***** válasza:
84%

Én grafikusként kerestem ennyit-15 óráztam gyakran! Ez baj itt!

Ráadásul rengeteget tanultam hozzá, tehetséges is vagyok, kellett külföldi munkákat, megrendelőket keresnem, mert egyszerűen élhetetlen ez az ország!

Mióta kijárok dolgozni-vagy neten intézem és vannak külföldi megrendeléseim, többszörösét keresem, kötetlen munkaidőben....És nem ér lehúzás állandó jelleggel.

Bocsánat az offért! Csak kikívánkozott...

Amúgy meg tudtam élni ilyen összegből, csak szegényesen.

2010. nov. 12. 10:27
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

10:27

Sajnos ebben igazad van. Lásd orvosok is...

2010. nov. 12. 10:29
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
Ha különálló házban laksz, akkor télen a fűtés nem biztos, hogy kijön ennyiből.
2010. nov. 12. 10:41
 19/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, hogy mekkora ház, de nekünk újépítésű és a 120 nm-ből csak kb. 70-80nm-ert fűtünk rendesen és volt már közel 50 ezre gázszámlánk! Szóval sajnos ennyiből szerintem nem lehet kijönni!
2010. nov. 12. 10:51
 20/28 anonim ***** válasza:

Hol? Milyen költségű lakásban? Milyen közlekedési módon?

Budapesten nem, akárhogy is számolok. (több személy /lakás esetén megoszlanak bizonyos költségek, 1 főnél nem)

2010. nov. 12. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!