Eronino.hu lehúzás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem éppen józan állapotban regisztráltunk az Eronino.hu oldalra, kértem a fiók megszüntetését miután tiltottak a kártyám, mert folyton vették lefelé a pénzt. Jelenleg felszólító és végrehajtó e-mailt küldtek, hogy fizessek mert ez sokkal súlyosabb összeg lesz. Az oldalra ahogy látom mai napig be tudom lépni, törlés nem jön össze, a fiókot megnevezése PREMIUM, de semmit nem tudok csinálni, amíg nem fizetem be a díjat. Amennyiben nem fizetem be, a felszólító levelet sem rendezem, lehet ebből bajom? Kértem még akkor a fiók megszüntetését, most megint írtam nekik, megszüntetik a fiókot májusi dátummal, de a tartozást fizessem be úgy, hogy az oldalt nem használtam, nem is tudom most sem, csak a díja pörög! Köszönöm előre is a válaszokat!ma 16:33
1/2 anonim 

válasza:

Dateblaster. Svájcban, nem ez az első ilyen oldaluk. Keresgelj rá neten más hogy oldotta meg, meg ne regelj meg add meg az adataidat minden szar oldalra
2/2 anonim 

válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__4..
olvasd vegig vagy keress ra hogy dateblaster scam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!