Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha betanulóként minuszos lesz...

Ha betanulóként minuszos lesz a kassza másodjára az mennyire probléma?

Figyelt kérdés
Az első alkalomnál tisztában vagyok a hibámmal. 10500 helyett 15000-ből adtam vissza. Így véletlen sikerült egy kb -4000ft összeg. Ma viszont -10000 lett valahogyan. Keveset kellett ma kasszáznom jobbára kártyával fizettek főleg a nagyobb összegeket. Így ezt nem is nagyon értem. Más nem is tudott volna hibázni, mivel hogy betanulok csak én használhatom azt a kasszát és én sem használhatok másikat. Viszont nekem ez a -10000 nagyon fura. Még az első fizetésemet se kaptam meg sőt első munkahelyem így legjobb esetben is szüleimtől kérhetek pénzt, de hát ezt sem lehet mindig. Bár nekem az is fura egyre jobban hogy előttem sok betanuló volt egy pár hétre mindig.

ma 17:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a kasszázást, ez nem neked való!

A számok, az összeadás, a kivonás, mind alsó tagozatos matek. Annak is az eleje. Ha nem sikerült elsajátítanod, akkor minden hiába.

Ráadásul a pénztárgépek azt is kiírják, hogy mennyit kell visszaadnod. Ha ezzel a hatalmas segítséggel sem megy, akkor tényleg felejtős.

A kasszázás tiszta matek. A műszak végén forintra stimmelnie kell a kasszának. Aki erre nem képes, az alkalmatlan.

ma 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!