OTP gépkocsinyeremény betét ?

En ismerek olyat aki mar nyert vele 2x is. Egyszer 1982-ben, egyszer 1987-ben.
Nem ismert a nyeresi esely, ugyhogy ez kb. ingyen kolcson az OTP-nek.

Mar hogy ne lenne ismert a nyereei esely?
A kamatok ismertek, azt forditja a bank arra hogy kocsit vegyen es kisolsolja. A nyerese esely egy adott idoszakban egyenlo a te altalad betett penzre adott idoszakban juto kamat es az adott idoszakban kisolrsolt autok osszertekenek az aranyaval.
Persze a nyeresi esely igy is bazi kicsit, a betetekre adott kb eves 1% kamatbol vesznek autot es sorsoljak ki.

Már korábbi ilyen kérdésnél is írtam, hogy párom barátnője belerakott pár milliót, ami éppen nem kellett neki (nem is értem honnan szedte az ötletet, nekem soha nem jutna eszembe ez) és akkora mázlista, hogy 1-2 hónapon belül nyert egy autót, aztán kérdezgette tőlünk is, hogy mit csináljon vele (végül asszem eladta)
Ez 1-2 éve történt, amúgy továbbra sem ajánlom mint befektetést, nem hoz semmit, és borzalmasan kicsi a nyerési esélye.

Amúgy... amit a 6os ír, nem akkora baromság.
Mármint igen, kicsi a nyerési esélye, viszont bármikor visszaválthatod a vásárlási értékére. Oké, infláció elviszi, de a szerencsejátékoknál kapod vissza az érte adott pénzt, és csak egyetlen egyszer nevezel vele.
És az autók értéke manapság olyan 3-5 milla körü van, szóval ha egy millát befektetett, az még akkor is jó üzlet, ha 2-3 éven belül nyer.
Ettől függetlenül továbbra is szerencsejáték, szóval leginkább esküvői ajándéknak jó szerintem.
Amúgy korábban olvastam a nyereményjáték leírását ami valahog yígy szólt:
"... egy gépkocsi-nyeremény illúzióját kaphatja..."... Illúzió!:D Még a félhivatalos leírásban sem próbáltak azt a benoymást kelteni, hogy amúgy érdemben nyerhetsz:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!