Papíralapú Tippmix szelvényekkel nyertem kb. 3 millió forintot. Hogy működik pontosan az átvétele?
Egy van ami 43000 forintot nyert 3 db ami 400-500 ezer között és egy kombinált ami 1.5 milliót.
Ilyen 100-150 ezres nyereményt már párszor vettem át lottozóban, azt elég simán kifizették.
A szabály szerint ezt csak bankkártyára lehet kérni, meg gondolom be kell mutatni személyit meg ilyenek...
Nekem nincs is bankkártyám/számlám, ha a nővéremnek oda adom a szelvényeket és Ő aláír valami papírt, megmutatja az iratait, meg megadja a bankszámlaszámát a lottozóban, akkor gond nélkül át fogják neki utalni?
Vagy kell ezzel még egyéb dolgokat is bíbelődni?
#10.
Ahogy már írták, 599.999 Ft felett nem kérheted készpénzben.
Egyébként benyújtottam a nyereményigénylést, de még nem jött meg a pénz.
Elvileg 30 napon belül kell megjönnie.
Sokkal több nyilatkozatot kell tenni, mint amit a neten találtam.
Egy ilyen pénzmosás ellenes papírt is ki kell tölteni.

Akkor több szelvénnyel kell játszani, hogy ne érje el a nyeremény a 600ezret.
Így nem kell papírokat töltögetni és 30 napig várni.

600ezer felettit könnyű elérni egy tippel is,
200ezres tét 3.00 feletti odds.

"kis valószínűségű kimenetelre, ami 3x odds-szal fizet?"
1,70 odds jobb kimenetel ?
62 milliós tét volt, tippmixen.

18# "Ahogy már írták, 599.999 Ft felett nem kérheted készpénzben."
Ahogy már többször írták.
:)

"1,70 odds jobb kimenetel ?
62 milliós tét volt, tippmixen."
Tudjuk, a pénzszállító, aki meglépett a pénzzel és még aznap elbukta az egészet tippmixen.
És bezártak miatta egy lottózót, hogy be tudja fizetni a tétet készpénzben és senkinek nem jutott eszébe, hogy megkérdezze tőle, tudja-e igazolni a rengeteg készpénz eredetét. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!