Nyertes szelvényekkel szoktak pénzt mosni?
Figyelt kérdés
Én 1 éve nyertem fél millió forintot tippmixen, valami 1000 vagy 1500 volt a tét. És meséltek nekem egy olyan sztorit hogy vannak olyan gazdag emberek akik felvásárolják az ilyen szelvényeket, mert azon kimoshatják a pénzüket. Mert ugye ez után már nem kell adózniuk.2017. okt. 29. 22:22
1/6 anonim válasza:
A pénzmosásnak ennél sokkal egyszerűbb módjai vannak.
2/6 anonim válasza:
Nem egészen értem.. ha megveszik tőled a nyertes szelvényt, akkor te már nem tudod beváltani, ők viszont felveszik vele a nyereményt..
3/6 anonim válasza:
megveszik tőle a nyertes szelvényt mondjuk 530 ezerért, majd beváltják az 500 ezerért. neki tiszta a pénze, mert papíron tippmixből van, akitől vette az is örül, mert 30 ezerrel többet kapott.
4/6 A kérdező kommentje:
neten is láttam egy két helyen hirdetve, hogy nyertes szelvények eladók.
Nem, itt már beváltott szelvényekről van szó, mert ha pl én kisember nyerek 100 Ft-ot (csak egy példa) veszek 1 cipőt, egy kabátot, meg egy nadrág, néhány polo, befizetek egy két számlát, elmegyek kajálni, meg bulizni valami drága helyen. Ez a kutyát nem érdekli.
És nem én vagyok így vele.
Na most ha van XY vállalkozó vagy tudom is én kicsoda, olyan magasságogban én nem vagyok. Szóval megvesz mondjuk 10 db ilyen 100 szelvényt akkor ő azzal letud igazolni 1 milliót. És mondjuk azt mondja az embereknek hogy itt van egy ötös.
Nem tudom hogy ez mennyire tűnik igaznak, én mondom ezt csak hallottam.
2017. okt. 29. 23:16
5/6 anonim válasza:
Google-ön tudsz találni hirdetéseket. A nyertes, beváltott szelvényeket a nyeremény névértékének kb 3%-ért árulják.
6/6 anonim válasza:
sokkal egyszerűbben is lehet pénzt mosni, de igen, elméletben ez is működhet, ha találsz rá vevőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!