Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Express One szolgáltatással...

Express One szolgáltatással megvagytok elégedve?

Figyelt kérdés
ápr. 2. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, nem volt eddig gondom velük
ápr. 2. 14:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Tegnap kitalálja a futár hogy a cimzett nem elérhető az adott cimen,nem hiv és nem is csenget be..
ápr. 2. 14:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Meg van adva az emailben mindig a futár száma, fel tudod hívni hogy miért nem vitte a csomagot, ha nem veszi fel vagy leráz meg van egy központi számuk, tudsz panaszt tenni.
ápr. 2. 14:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden cégnél vanak jók és rosszak.

Nálunk (Ráckeve és környékén) jók a futárok.

- GLS kiváló, 2 futár jár hozzánk, mindkettőt kedveljük, nagyon rendesek

- Express One is teljesen rendben van. A srác kicsit fura aki jár hozzánk, de teljesen rendben végzi a dolgát.

- Trans O Flex-es ember nem rémlik, de tudom, hogy nem volt gond velük

- MPL e'megy...

- SameDay is oké 1x 2x volt csak. Jah beugrott, legutóbb egy full punk srác hozta ki a Temu rendelést. Ő is jó fej volt.

- UPS egyszer volt detök jófej volt

- DPD is rendben van, tőlük rég rendeltem. Aki járt ki srác, halál jófej volt mindig

- Sprinter szintén.

Sima postásunk is 99%-ban ugyanaz a csaj, rendes lelkiismeretes, hivatással dolgozik.

Szóval ez helytől is függ, mert lehet, hogy 150km-re alrébb full bunkó emberek dolgoznak és rossz lesz a véleményed.

ápr. 2. 15:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Hogy működik náluk? Aznap kapok üzenetet sms-ben vagy emailben, hogy hány órakor várható a csomag és ott megvan a futár száma? Ha esetleg abban az időpontban nem tartózkodom otthon, akkor felhívhatom, hogy másnapra egyeztessünk?

Azért kérdezem, mert éppen a napokban jön velük majd egy csomagom.

ápr. 2. 15:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

#5, ha az Express One-ra gondolsz, velük nagyon sokat rendelek, pl piszke shop-ból vagy Temu-t is hozták gyakran.

Náluk mindig van az emailben több gomb(link) amin keresztül lehet módosítani a csomagkiszállítás idején is egyszer. Illetve igen, benne van a futár telefonszáma is.

Ma már a legtöbb futár cég ezt adja alapból. Ez már 2025.

A várható idő az mindig egy időablak, általában egy 3-4 órás ablak, pl 11:23 és 14:23 között.

Van amelyik cégnél meg lehet nézni, hogy hány cím van még előtted (kb mert késik kicsit)

Egyedül azt hiszem az MPL az aki 8:00 és 16:00 közöttre ígéri, tehát nem ad rendes időablakot.

ápr. 2. 15:41
 7/12 anonim ***** válasza:
6# Köszönöm a választ! Mindig csomagautomatába szoktam rendelni, de most a cégtől akiktől vettem valamit, csak az Express One-nal szállítanak, így nem tudtam, pontosan hogy működik. 5# vagyok.
ápr. 2. 15:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha megnézitek a google véleményeket az express one-ról akkor nem valami bizalom gerjesztő.
ápr. 2. 17:19
 9/12 A kérdező kommentje:

6-os

Hiába küldenek mindent el emailbe,ha a futár nem képes becsengetni,meg rácsörögni az emberre.Panasznál meg rád csapják a kagylót.

ápr. 2. 17:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt velük gondom. Kihozta a csomagot, de nem lehetett kártyával fizetni, készpénzem meg annyi nem volt. Akkor azt mondta a futár, hogy majd 5 nao múlva ismét jön. No, hogy jött vagy nem, azt sose tudom meg mert nem hívott, nem csengetett, csak a nyomonkövetésnél volt feltüntetve, hogy sikertelen kézbesítés. Én hívtam a központjukat és elmondtam, hogy mi a helyzet. Majd 2 hét múlva jött ismét.
ápr. 2. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!