Melyik weboldalon vagy újságban találtad a jelenlegi munkádat?
Figyelt kérdés
Melyik munkakereső weboldalon vagy újságban találtátok a jelenlegi állásotokat, munkahelyeteket?2010. nov. 9. 13:29
1/4 anonim válasza:
Egyikben se. Egy ismerősöm kért fel erre az állásra, és én jobbnak találtam, mint az előzőt (amit egyébként az Express-be találtam), így váltottam.
2/4 anonim válasza:
Ismerős mondta. De találtam már munkát egyetemi levelezőlistán, még gimiben diákszüvetkezetnél.
A párom a jelenlegi munkáját a cég honlapján találta. At előzőt a professionön, az előtte levőt egy barátnőm ismerősén keresztül.
Ugyanennek a barátnőmnek én találtam munkát, pontosabban szóltam neki, amikor a cégünk meghirdetett egyet.
Nem véletlenül van az, hogy aki egy kicsit is képben van a témában, azt javasolja, hogy elsősorban ismerősön keresztül kell munkát találni, valamint a szimpatikus cégekhez kell jelentkezni akkor is, ha nem hirdetnek épp munkát. Emellett persze kell nézegetni a portálokat is, de érdemes tudni, hogy az álláskeresők 90%-a nem ott talál munkát!
3/4 anonim válasza:
Én Szuperinfóban találtam. Elküldtem az önéletrajzomat, utána kaptam egy válasz e-mailt és pár órára rá fel is hívtak, hogy menjek interjúra:)
4/4 anonim válasza:
én Déli Apróban (heti aprós újság). szegediek ott hirdetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!