Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Reklám kategóriába ment...

Reklám kategóriába ment volna, hurutka reklámhoz mit szólsz?

Figyelt kérdés
Hurutka szereti tönkretenni a napot, ez a kijelentés, de közben chatgpt ajánlja forduljon inkább haza. Köhögés volt az indulás oka (a reklám szerint), a reklám valahogy a chatgpt ellen megy, vagy nem tudom mi ellen, mert "hurutka" van hibáztatva, nem tudni ki "hurutka", aki szereti tönkretenni a gyógyszervásárlást. Tehát "hurutka" valami megszémelyísett dolog. A videán nyomja vég nélkül ezt a reklámot filmek előtt, közben. Mikor beírtam a keresőbe, hogy reklám, a politikába akarta tenni, így landolt itt.

ma 00:36
A kérdező szavazást indított:
Hurutka nem gondolkozik, így egy mentálisan beteg ember találta ezt ki.
Hurutka a chatgpt ajánlásaira hagyatkozhat (bár ez is fura mert a chatgpt nem nagyon szokott gyógyszerellenes lenni, de lehet mégis)
Egyéb
1 szavazat
 1/1 anonim válasza:
Hogy a tökömbe jön ide a chatgpt? A reklámban a GPS beszél, hurutka pedig a hurutos köhögésből származó váladék megszemélyesítése. Nem tudom a ChatGPT-t hogyan sikerült idekeverned, de nem része a reklámnak.
ma 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!