Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csalás,ha algoritmus kiszámítá...

Csalás,ha algoritmus kiszámítása szerint nyernek online szerencsejátékon?

Figyelt kérdés

Haveromat beszervezte valami AL Money játékos,hogy programozó,bonyolult algoritmus számítása alapján nyer.Valóban nyert 23ezerből 187ezret,meg is kapta,de csalást érzek....

Mi lehet a gond,s büntetés ebből?

febr. 15. 19:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden csalásnak van egy beetető fázisa. Nyersz, megkapod a nyereményed aztán egyre többet fizetsz, egyre többet nyersz és egyszer csak se pénz, se oldal.

Klasszikusan jó példa az "itt a piros, hol a piros" játék. Első pár körben elhitetik veled, hogy nyersz, aztán rábeszél valaki, hogy játssz nagyobb tétben mert hát nagyon jól megy neked, te engedsz a csábításnak mert hát könnyű pénz aztán jön a bukó.

febr. 15. 19:39
 12/20 A kérdező kommentje:

Tudom ami túl szép igaz legyen,nem is az...Csak mikor gyári meló van,albérlet s kilátástalan minden,persze nagy összeg jól jönne....

Viszont csalásba se akarok keveredni,jobb a nyugodtabb szegény élet,mint aggódni mikor jönne rendőrség...

febr. 15. 19:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól jobban kéne tartanod hogy lehúznak.

Hogy beteszed a pénzed, aztán nem kapsz vissza semmit.

Akkor majd lehet pislogni.

febr. 15. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#12 inkább tanulj akkor a szabadidődben és akkor 1 év múlva nem csak gyári meló lesz
febr. 15. 20:00
 15/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Miután ez ma a második hirdetésnek látszó nyafogás erről a minden bizonnyal fantasztikus átverésről, úgy kb biztos, hogy itt egy valaki próbál embereket átverni, és az a kérdező. Persze teljesen nyilvánvaló, hogy ő csak Ártatlan Józsika...
febr. 15. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Cimbid at akar verni
febr. 15. 23:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeru, elso a beetetes, utana mikor milliot tolsz be akkor meg lelepnek a penzel
febr. 15. 23:26
 18/20 Koplárovics Béci ***** válasza:

#18: Min tírtam: "Persze teljesen nyilvánvaló, hogy ő csak Ártatlan Józsika..."

Az itteni kérdezőkből és válaszolókból (volt szerencsém jónéhányhoz, privátban is...) kiindulva biztos vagyok benne, hogy kaptál megkereséseket. És hát a legtöbb dolog úgy szokott indulni, hogy "egy haverom"...

De ugyebár te biztosan nem ilyen vagy. Hát persze, én meg elhiszem. Hiszékenyebb vagyok, mint te, ez egyértelműen látszik.

febr. 16. 08:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Persze mert a 👮 nek nincs jobb dolga mint azzal foglalkozni hogy te mit hogyan nyertél 🤦.

Ha ennyire félős rettegős vagy nem való neked semmi.

Olvasni es ertelmezni utanna algoritmusozni:

Szerencse+játék. Megvan?

Ez nem pénzszerzés hanem: szerencse és játék. Kapisko?

febr. 17. 06:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy a nyerogep algoritmusat valaki megfejti. Ezek ugy vannak titkositva hogy a kvantumszamitogepen kivul semmi sem tori fel a titkositasat. Igy tehat az algoritmust sem lehet "megfejteni".

Nyilvan a haverodat jelenlet atverik es a beetetese zajlik.

A mostbet meg egy scam oldal.

febr. 17. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!