Szerzői jogok - hol lehet pontosan utánajárni egy zeneszám szerzői jogai után?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok van-e lehetőség olyasmire hogy, egy általam készített játék zenéjéhez felhasználok valami előadótól, vagy zeneszerzőtől egy számot. Gondolok itt komolyzenére, vagy régebbi számokra, amiknek az előadói talán már nem is élnek. Meg biztos vannak olyan zenekarok akik szarnak az ilyesmire. Nincs valami lista arról hogy kik ezek? Szóval nekem olyan kéne hogy forgalmazhassak egy játékot, amibe egy zenét használtam fel.
pl, [link] - itt olyan hangok vannak amiket bárhol fel lehet használni mindenféle megkötés és engedélykérés nélkül.
2010. nov. 8. 19:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!