Hogyan tudnák utánajárni mennyi diákhitele van a páromnak?
Én nem értek egyet az előttem válaszolóval. Elég csak beleolvasni pár fórumba és megdöbbenéssel szembesülni azzal, hány és hány hiteltartozás, APEH-, TB tartozás bújik meg a háttérben egyes embereknél és bizony az együttélés, házasság szabályaiba bele kellene, hogy tartozzon ezek korrekt felvállalása.
Nagyon is tönkre tud tenni egy kapcsolatot a sok be nem vallott adósság és bizony egy normálisan együtt élő párnál fel tudja borítani a kapcsolatot az egyik fél elhallgatott tartozása. Én a helyedben egy egyszerű kérdéssel intézném el a dolgot. Rákérdeznék a párodra, hogy mennyi hitelt vett fel.
Ha erre nem hajlandó egyenes választ adni, akkor két verzió lehetséges. Vagy még nem kíván téged beavatni a pénzügyeibe és ezzel tudtodra adja, hogy még nem tart ott a kapcsolatotok, hogy komolyan vedd, vagy a másik verzió, hogy Ő eleve az a típus, aki sumákol, nem őszinte azokban a dolgokban, ami kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!