Whatsapp-on kaptam egy Egyesült királyság telefonszámról üzenetet, hogy fizessek 530.000 Ft-ot vagy a visszaküldésért 200.000.-Ft-ot egy csomagért. Én nem írtam alá semmit.Ez valós követelés lehet?
Figyelt kérdés
Egy ismeretlen Thaiföldről csomagot küldött állítólag. Whatsapp-on kaptam egy Egyesült királyság telefonszámról üzenetet, hogy fizessek 530.000 Ft-ot vagy a visszaküldésért 200.000.-Ft-ot. Én nem írtam alá semmit,nem kértem.ma 09:18
2/5 anonim válasza:
Hogyne. Én most mondom neked, hogy küldtem neked egy csomagot 120 ezerért. Ha nem kell, akkor elég 20 ezret utalnod:)
Egy ilyen üzeneten nem röhögsz fel azonnal és törlöd?
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket. Az a "cég" aki küldte a whatsapp üzenetet szinte már fenyegetve írt és ezért megijedtem. Illetve az "illető" is zaklatni kezdett, hogy akkor mi lesz. Mert szerinte csak én tudom megoldani és segítsek neki, vegyem át a csomagot. Szerezzek rá pénzt.
Én naiv, marha úgy tudtam egy ajándékot küldenek nekem. Tudom, tudom nem kellett volna bedőlni. Megtanultam a leckét nem adom meg a címem senkinek.
Tiltottam az egészet. Köszönöm mégegyszer.
ma 10:02
4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg bocsánat ezért az abszurd kérdésért, de megijedtem annyira elkezdtek fenyegetni. Így azt is elhittem, hogy a mai világban már úgy vannak a csomagküldési szabályok, hogy csak azért mert nekem akarják küldeni a csomagot (ismerve a címem) nekem kell fizetnem még a visszaküldésért is.
ma 10:18
5/5 anonim válasza:
Próbálj már összekaparni néhány agysejtet és használd őket. Rendeltél bármit is Thaiföldről ilyen értékben? Ha nem akkor átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!