Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit képzelnek az MLM-esek?

Mit képzelnek az MLM-esek?

Figyelt kérdés
Értékesítésben dolgozok, 3 éve már vezető vagyok. A cég ahol dolgoztam januárban kivonult a hazai piacról. Az a vállalat aki átvette a forgalmazást adott is egy ajánlottot amit végül elfogadtam. Előtte viszont gondoltam szétnézek a lehetőségek között. Találtam egy szimpatikus ajánlatot. Az első "HR-es" körön tovább jutottam. Utána jött a következő személyes interjú. Megbeszéltük, hogy félúton kettőnk között találkozzunk az autópályán egy MOL kúton. Nem zavart mert ilyen pozíciókra több körös az interjú. Gondoltam irodai interjú előtt személyesen meg akarnak nézni. Kezdjük ott, hogy késett 10 percet a megbeszélt időponthoz képest. Utána jött egy szakmai elbeszélgetés. Nem ma kezdtem a szakmát már az elején gyanús volt. Utána jött a betanult szöveg. Kiderült, hogy ja vállalkozónak kell lenni neg nem csak B2B hanem 90% B2C. Vannak partnerek de ha felhasználom a Személyes kapcsolataim akkor sokkal több pénzt tudok csinálni. Akkor esett le, hogy valami kacat MLM. Érzésre a folyamat felénél felálltam és elköszöntem. Utána haza felé még 2 ember hívott, hogy jaj igen rosszul lett felrakva az állás de hát pont nekem való. Illetve azóta is emailekkel bombáznak több email címről. Egyrészt hazudtak a hirdetésben és elpocsékoltam félnapom. Másrészt nem értem ha valaki már tapasztaltabb ebben munkakörben miért hiszik, hogy majd személyesen betudják húzni.

ma 07:11
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem hazudnának, már senkit nem tudnának bepalizni, igazából ennyi a magyarázat.
ma 08:30
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Interjúztatás egy MOL kúton csak két esetben fordulhat elő:

1) valaki ehhez a MOL kúthoz jelentkezett munkára

2) MLM

Már innen lehetett tudni mi lesz ez.

ma 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

“Megbeszéltük, hogy félúton kettőnk között találkozzunk az autópályán egy MOL kúton.”

Vegulis semmi ok, hogy barki (plane egy “vezeto” ketelkedni kezdjen mar itt a legelejen… :D

ma 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:
71%

Az átlag MLM-es ilyen gátlástalan. Ezek az emberi kapcsolataikat minőségét váltják pénzre. Kb mindenki utálja őket így már csak hazugsággal tudnak esetleg bepalizni bárkit is.

Ezek ugyanazok a típusú emberek, akik sok sok év után felhívnak és ködösítenek, hogy miért is jutottál eszükbe, aztán megpróbálnak beszervezni.

Nekem a legjobb ilyen sztorim az volt, mikor felhívott egy exem, akivel 9 éve nem beszéltem, hogy mi újság van velem. Először nem is értettem, hogy kicsoda, mert a férjezett nevén mutatkozott be.

ma 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!