Mit képzelnek magukról ezek a kártyaleolvasók?
Komolyan, péntek délután van, 2 napja írták ki hogy ma jönnek 3-tól, erre itt van 4 óra, és még csak a lépcsőházba sem dugták be a képüket...
FELHÁBORÍTÓ
2 hete tervezek hétvégére vidékre menni, de az efféle idióták miatt itt rostokolok a megvásárolt jeggyel és nem tudok elindulni...
Mert ezek azt hiszik nekik bármit lehet!
Érdekes hogy az állami alkalmazottak nagy része tipikus munkakerülő, semmi pontosság és mindig a munka könnyebb végét fogják meg...jellemző.... (tisztelet a kivételnek)
nem csak hiszik, ők tudják hogy bármit megtehetnek, tudják
és ha kiírják hogy ők igen is mondjuk reggel 8 és este 8 között jönnek, elvárják hogy otthon ülj, leszarják mit terveztél.
Egyébként szabály szerint előtte egy héttel be kellett volna jelenteniük legalább!
Mert ez éves leolvasás, azt pedig nem lehet.
Egyébként telefonon szoktam bediktálni...
Felhivtam a vizügyet, elmondtam nekik hogy a tövény szerint legalább egy héttel előtte kell szólni, nem 3 nappal, és hogy nem érdek rá egész éjszakáig rájuk várni...
Mindenesetre 3, vagy közel 4 órás késéssel de megérkezett... :/
Szánalmas, a vonatom persze lekéstem, este 11 után értem le vidékre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!