Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit képzelnek magukról ezek a...

Mit képzelnek magukról ezek a kártyaleolvasók?

Figyelt kérdés

Komolyan, péntek délután van, 2 napja írták ki hogy ma jönnek 3-tól, erre itt van 4 óra, és még csak a lépcsőházba sem dugták be a képüket...

FELHÁBORÍTÓ

2 hete tervezek hétvégére vidékre menni, de az efféle idióták miatt itt rostokolok a megvásárolt jeggyel és nem tudok elindulni...

Mert ezek azt hiszik nekik bármit lehet!

Érdekes hogy az állami alkalmazottak nagy része tipikus munkakerülő, semmi pontosság és mindig a munka könnyebb végét fogják meg...jellemző.... (tisztelet a kivételnek)

2015. ápr. 10. 15:46
 1/6 A kérdező kommentje:
...vízóra-leolvasókat akartam, csak a böngésző kijavította...rosszul...
2015. ápr. 10. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:

nem csak hiszik, ők tudják hogy bármit megtehetnek, tudják

és ha kiírják hogy ők igen is mondjuk reggel 8 és este 8 között jönnek, elvárják hogy otthon ülj, leszarják mit terveztél.

Egyébként szabály szerint előtte egy héttel be kellett volna jelenteniük legalább!

2015. ápr. 10. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért nem írod ki az ajtóra? Én mindig kiírom és semmi gond.
2015. ápr. 10. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Mert ez éves leolvasás, azt pedig nem lehet.

Egyébként telefonon szoktam bediktálni...

2015. ápr. 10. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, ha dolgod van, menj. Én egyszer kiírtam az ajtóra hogy: "legközelebb időben tetszenek érkezni, akkor itthon találtak volna, hívjanak fel az alábbi számon....." Amikor jöttek, felvilágosítottam őket arról hogy a szolgáltató van az ügyfélért és nem fordítva.
2015. ápr. 10. 16:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Felhivtam a vizügyet, elmondtam nekik hogy a tövény szerint legalább egy héttel előtte kell szólni, nem 3 nappal, és hogy nem érdek rá egész éjszakáig rájuk várni...

Mindenesetre 3, vagy közel 4 órás késéssel de megérkezett... :/

Szánalmas, a vonatom persze lekéstem, este 11 után értem le vidékre!

2015. ápr. 11. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!