Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Volt, hogy hülyeségre költötte...

Volt, hogy hülyeségre költöttetek?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos most ilyen lett az iPhone. Mindenki rábeszélt, tesómnak is az van, de nagyon megbántam és sajnos nem tudom visszavinni, mert üzletben vettem. Eddig azért nem volt ilyen.
ma 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, most meg már nem érdekelne.

Autó van, lakás van, félretett pénz van.

Ha elcseszek 500-at telefonra az sem érdekel különösebben. Nincs semmi amire félre akarok tenni.

Amúgy meg nem akarom a sírba vinni a pénzem.

ma 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg. Mai napig van aminél beüt a buyers remorse vagy kiderül hogy jó termék de mégsincs rá szükségem.

Igyekszek elkerülni persze, mindennek utánanézni vásárlás elött. De nem lehet mindent elkerülni. Az élet része. Nem vagyok almás, de úgy mondják abból minimális veszteséggel ki lehet szállni ha mégse tetszik.

ma 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Bele voltam bolondulva egy időben a vinyl (bakelit) classic-music-ba.

Mert, hogy mennyit fogom én hallgatni...

200 a lejátszó

200 erősítő

150 hangfalak

+ 50 egyebek-

600.000 ment el rá...kb. 1 év alatt úgy 10x használtam.

ma 13:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem “csak” 300, de rájöttem, hogy egy olcsóbb is ugyanúgy tudja ezt, nem is ezt akartam venni. Ráadásul az operációs rendszer sem tetszik.
ma 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

A legtöbben nem használják ki, sokan nem a tudása teljesítménye miatt vásárolják. Mint ahogy sok mást sem.

Mire kell egyáltalán???

Sokan valóban azért veszik mert ott az Alma.

De mire használja...

Vesz egy Macbook pro-t 700-ért...mire minek?

Sokan ezt sem használják ki.

De mindenki arra költ amire akar.

ma 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Otthoni assetto corsa-hoz épített autószimulátor 1 év alatt szintén félmillió. És az se a legjobb kategória. Két hónapig rá voltam kattanva. Azóta nem használom annyit mint hittem. Vr szemüveg ugyan ez csak az szerencsére "csak" 150e volt.
ma 14:54
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Még hány kérdést akarsz kiírni az állítólagos iphone-odról, amiről már a másiknál is megírtuk, hogy mi baja?
ma 15:10
 8/11 anonim válasza:
Persze. Business as usual.
ma 17:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Amióta van "felnőtt pénzem", minden hónapban veszek magamnak valami hülyeséget. Közel sem ekkora értékben, és ezért nem is bánom meg általában.

Amiket megbántam, azok többnyire félbehagyott hobbiprojektek voltak. Pl. egyszer kitaláltam, hogy el fogok kezdeni horgolni. Sikeresen horgoltam magamnak egy sapkát - ezen felbuzdulva vettem annyi fonalat, ami elég egy kardigánhoz, hogy akkor én horgolok a nővéremnek egy kardigánt karácsonyra. Ott van a nappali sarkában megkezdve, minden egyes nap eszembe jut, hogy na, itt is két hétig tartott ki a lelkesedés. De nem dobom ki, vagy ajándékozom el, mert még győzködöm magam, hogy de jövő karácsonyra kész lesz.

Van kB. 15 könyvem, amit elkezdtem olvasni, és félbehagytam.

Van egy pár korcsolyám, amit egyszer használtam. Konyhai eszközök, amik félévente egyszer kerülnek elő.

De a legtöbb dolog, amit veszek, arról az adott pillanatban is tudom, hogy hülyeség - de attól még meg fogom venni a kínai boltban a csillámos dombornyomott Jézusos matricacsomagot, mert annyira random és vicces, hogy örömet szerez, amíg tart.

ma 17:34
 10/11 anonim válasza:
100%
60 ezerért már olyan telefont lehet venni, ami egy átlag felhasználónak bőven elég.
ma 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!