Az email kéregető csalók ellen mit lehet bevetni? Tesznek vmit ezekkel a retek szutykokkal?
Figyelt kérdés
ma 13:29
1/8 anonim válasza:
tedd őket tiltólistára. Sok esetben csak vmi bot.
2/8 A kérdező kommentje:
Az nem gátolja meg őket, hogy mást ne károsítsanak meg.
Én kiröhögöm őket, de biztos van aki benyeli. Ki kell vonni a forgalomból. Nem tudják ezeket elkapni? A fbon zárolják a profilukat.
ma 13:37
3/8 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, a legtöbbször ezek nem valós emberektől érkeznek, hanem botoktól (automatizált szoftverek, kb. hogy értsd). Tesznek ellenük, de szélmalomharc: egyet letiltanak, lesz helyette hat másik.
4/8 anonim válasza:
Amíg lesznek olyan hülyék, akik bedőlnek, addig lesznek ilyen csalók is.
5/8 A kérdező kommentje:
Biztos lapátra lehet tenni ezeket valahogy.
Mit csinálnak az email címekkel amúgy?
ma 14:49
6/8 anonim válasza:
Ha értenél az informatikához, tudnád, hogy esélytelen ezeket kinyírni.
7/8 AzImi válasza:
Én úgy védekezek, hogy két e-mail címem van, az egyiket bárkinek megadom, bármilyen reklám célra, nem is igazán érdekel, csak ha nagyon unatkozom akkor szoktam megnézni, mi van ott. A másik e-mail az tulajdonképpen titkos és csak a legfontosabb oldalaknál használom, vagy hivatalos ügyeknél és arra vigyázok, hogy ne is tudja meg senki.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem kell értenie minden embernek az informatikához. Amihez én értek ahhoz sem ért mindenki, ezzel nincs is baj.
Bankszámláról úgyse tudnak levenni mert 2 lépcsős azonosítóval vannak ellátva.
ma 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!