Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudnék nyerő tippmixes...

Honnan tudnék nyerő tippmixes mixeket "nézni"?

Figyelt kérdés

Kb 1.5 éve láttam 1-2 tiktok videót hogy valaki hirdeti a tippjeit és más is megrakhatja azokat és nyernek vele.

TUDOM hogy nem ez a legjobb módja a pénzhez jutásnak, de huzamosabb tp után valahogy pótolnom kellene a kiesést.:(

Ne ítéljetek el.

jan. 9. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Sehonnan
jan. 9. 09:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem ítéllek el és tudom azt is hogy teljesen hiába mondom de mégis megteszem:

Ne fogadj mert 100ból 99 bukik, míg 1 nyer.

Ha ez egy nyerőgép módjára menne akkor soha senki nem dolgozna. De nem így van. Bukni fogsz. Spirálba kerülsz, más sem támasztja ezt alá jobban mint a kérdésed. Már abban vagy.

jan. 9. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Én azt tanácsolom, ne higgyj ilyen tippadóknak. Ha már elkezdesz játszani, saját stratégiát kell kialakítanod. Én se fogok tippeket adni, de vannak olyan fogadási lehetőségek, amivel nagyobb arányban vagy mondhatnám 80 %-ban nyersz. Ezt senki se fogja elmondani, de az irodák is tudják és hamarosan szépen le is tiltanak vagy korlátoznak, de arra jó, hogy pár százezer forintot összerakj aztán abbahagyd.
jan. 10. 09:31
 4/7 anonim válasza:
Szögletek száma 11,5 alatt nagy téttel.
jan. 11. 23:48
 5/7 anonim válasza:

Az ilyen tippadók csak a nyerő szelvényeket hirdetik. (Bukó is van nekik szép számmal, hiszen hogy lehetne csak nyerni)

Csak arra mennek hogy lehúzzanak, előfizess, spirálba kerülsz, nem leszel ezzel nyereséges.

jan. 14. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Utólag már nem érdemes nyerő szelvényeket nézni ...
jan. 14. 21:53
 7/7 anonim válasza:

Én őket tudom ajánlani: [link]

Nyilván volt bukó szelvényem is, de összességében elég szép profitban vagyok náluk. Látszik, hogy nem csak elemzéseken alapul a tippjük, biztos, hogy olyan körökben mozognak, mert 10/8 szeló jön átlagosan.

Többieket is próbáltam, de ott kevesebb sikert értem el hosszútávon.

jan. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!