Mittudomen721 kérdése:
Tippmixen mekkora a maximalis nyeremeny?
Figyelt kérdés
Tippmixpron 2 millio Ft a max nyeremeny egy szelvenyen. Tippmixnel is van hatar?2023. aug. 30. 20:04
1/10 anonim válasza:
ha akarsz, több szelvényt is feladhatsz ...
2/10 arpi1969 válasza:
ha kötésben rakod akkor sztem a csillagos ég tehát több száz millió, 1-es kötésben egy szelevény asszem 1 misire van maximálva. 600eft felett a központban lehet csak felvenni névre szólóan. akik mondjuk egy misi-t raknak egy meccsre azok 5-10 szelevényre bontva játszanak, mert különben beszorul a pénzük mire átutalják nekik, ilyenkor kell találniuk valakit aki kifizeti nekik a szelevényt és bemegy a központba jegyzőkönyvezni aztán vár egy hónapot a pénzre amíg kifizetik
3/10 anonim válasza:
"A várható nyeremény értéke - a hatályos jogszabályok szerint - legfeljebb 400 000 Ft lehet."
4/10 arpi1969 válasza:
3-as (fogalma sincs) fantasztikus zöld karika, 2-es (profi a témában) pedig piros karika. Ez a százalék rendszert minősíti, és nem a válaszokat, ugyanis ennél nagyobb marhaság mint a 3-as nem létezik. a 400.000ft azt jelenti hogy CASH az adott lottózóban ennyit fizetnek ki egy szelvényre. Másik lottózóban ez lehet 600.000. Ez csak a CASH kifizetés, 1 darab szelevényre. Örülök hogy segíthettem
5/10 arpi1969 válasza:
szerintem a tippmix.hu-n ki lehet próbálni, csinálsz egy szelvényt és ha kiadja a KÓD-ot a szelvényre akkor az egy érvényes nyereményösszeg. szerintem kombinált szelvénynél akár 600.000.000 azaz 600 milliót is nyerhet bárki egy szelvénnyel. Kedves 3-as, csekkold le vagy kérdezd meg egy lottózóóban mielőtt válaszolsz
6/10 anonim válasza:
5# és, kipróbáltad ?
Lenne egy tuti tipped, odds 1,70
kapnál kölcsön 61 milliót,
1. ezt feltudnád tenni egy szelvénnyel ???
2. ezt be tudnád fizetni egy lottózóban ???
8/10 anonim válasza:
Szelvényenként 2 milló Ft a max. De ha kombináltba rakod , ami azt jelenti ,hogy több szelvény kombinációt játszol akkor felszorzódik annyival a 2 millió ahány kombináció van a szelvényeden.
Annyiban volt igaza az előző hozzászólóknak ,hogy lottózóban 400ezer forintig fizetik ki a felett átutalás formájában fizetnek.
9/10 anonim válasza:
#6 os a max tét 100ezer forint , szóval ha 610szer lehúzatnád akkor fel tudnád tenni egy lottózóban. 610 szelvényen.
10/10 anonim válasza:
9# egy lottózóban csak 40 millióért lehet feladni, a többit egy másik lottózóban kell befizetni.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!