Az allamkincstarban miert nincsenek koltsegek szamla vezetesi dij, mig a bankban vannak?
Az allamkincstarokat mi tartja fent es miert nem kell ott fizetni semmiert??
Elobb vagy utobb kell majd ott is fizetni, vagy mindig igy lesz, hogy ingyenes marad?
Ertem
Koszi. Na ezt nem tudtam 😮😮😮
"Az allamkincstarban miert nincsenek koltsegek szamla vezetesi dij, mig a bankban vannak?"
Az államkincstári fiók csak az államnak adott kölcsönök ügyeit intézi. Felesleges külön díjat felszámolnia, mikor fedezheti a költségeit a kölcsönadott pénzből. És ez emellett jól hangzik és bátorítja az embereket a számlanyitásra.
A banki vagy független értékpapírkezelők más vállalatok részvényeit vagy kötvényeit kezelik. Ebből nem tudnak pénzt levonni a költségeik fedezésére. De arra van példa, hogy a saját befektetési alapjaik esetében kisebb kereskedési díjat kérnek, mint az idegenekért.
"Elobb vagy utobb kell majd ott is fizetni, vagy mindig igy lesz, hogy ingyenes marad?"
A fenti okokból feltehető, hogy a jövőben sem változik az ingyenesség.
Nagyon koszi a valaszokat.
Megertettem. Mindenkit felpontoztam 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!