Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pontosan hogyan is müködik a...

Pontosan hogyan is müködik a Életkezdési támogatás?

Figyelt kérdés

[link]

Hallotam olyat hogy valaki 40ezret, valaki meg 200 ezret kapot? Mitől függ hogy ki mennyit kap? Én 116ezret kaptam. 18 éves kor után is kamatozik a benthagyott összeg? Azt nem értem hogyan jön ki a matek.

"Az első utalási összeg jelenleg 42.500 forint. A Magyarországon élő rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, illetve a nevelésbe vett gyermek esetében a születés évét követő hetedik évben (második utalási összeg) és a születését követő tizennegyedik évben (harmadik utalási összeg) újabb támogatást biztosít. A második és a harmadik utalási összeg 2006. évben született gyermekek esetében 42.000 - 42.000 forint, 2007. évben és azt követően születettek esetében pedig 44.600 - 44.600 forint."

Ezek szerint nem háromször kellet volna utaljanak 42.500 ft-ot ami ráadásul kamatozik?

nov. 12. 10:25
 1/2 anonim ***** válasza:
33%

nagy életet lehet kezdeni 40 ezer forintból :) :) :) :)

egy heti bevásárlás összege

nov. 12. 12:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez csak egy kis ajándék. Az igazi támogatás a 20%-os kamat, csak ahhoz neked/szülőknek is be kell fizetni, lehetőleg minél több pénzt, hogy mire 18 leszel, addigra értelmes összeggé váljon a kamatok révén.
nov. 13. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!