Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A tippmixpro oldaláról pénteke...

A tippmixpro oldaláról pénteken kivettem a nyereményet de még mindig nem erkezett meg a számlámra. Kb mikorra várható?

Figyelt kérdés

jan. 6. 14:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja hogy multiaccozol. Az mas.
jan. 10. 10:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Miben más? :D Sportfogadásból élek, kénytelen vagyok multizni.
jan. 10. 10:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Amit csinalsz az konkretan buncselekmeny. En nem kerkednek vele.

Es nem a multiaccozasra gondolok.

Okirattal visszaeles peldaul

jan. 10. 10:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Milyen okirattal visszaélés? :D Nem megyek bele részletesen a módszerekbe, mert nyilván erre alapul az üzletem, de quasi MLM ajánlórendszerben kapom az új számlákat, mindig jönnek új emberek, akiknek jól jön a pénz.
jan. 10. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Az o szemelyes adatukkal visszaelsz. Talan az okirattal visszaelest nem koveted el, mert vegulis ok maguk verifikaljak a szamlat, de a csalas boven megall.

Ugyanis anyagi haszonszerzes miatt tevedesbe ejted a prot, azzal hogy masok szamlait hasznalod.

Mondjuk jo nagy bohoc lehetsz ha tippmixprora multiaccozol. Nyilvan nem a bonuszokert csinalod.

De ha ekkora kiraly vagy sokkal jobban megerne keriteni egy betfair szamlat amit soha nem tiltanak vagy korlatoznak..

jan. 10. 13:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Egy dolog tudni, és más dolog bizonyítani. Bizonyítsd be, hogy én kattintgatok a monitor mögött, nem csak hazudgálok itt össze-vissza! Engem sosem érdekelt a törvény. Mindig a saját morális értékeimnek akartam megfelelni. Ne aggódj! Betfairen is fogadok, meg másik irodáknál is multizom, nem csak a pronál.

Amennyiben cinikusan írtad a bónuszos részt, határozottan visszautasítom a vádakat. Többet fizetek egy accountért, mint az 50k bónusz. Ráadásul most nincs is, szerinted mit érdekel engem, ha megcsinálok egy accon 2-3 millió profitot? Szarok én bele az 50 ezer kezdő bónuszba. Tele van réssel a Tpro rendszere. Könnyű náluk pénzt keresni.

jan. 10. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:
De Ügyvéd Úr! Ha már ennyire képben van, ahhoz mit szól, hogy EU-s versenyjoggal szembemegy az, hogy Magyarország kormánya saját gazdasági monopóliumot vezetett be a távszerencsejátékban?
jan. 10. 13:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Vagy inkább Ügyész Úr? Végtére is, Maga vádol engem.
jan. 10. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!