Hogyan számolta ki a gép a várható nyereményemet?
Figyelt kérdés
a 6/3-as fogadást választottam,100 frontot tettem fel tétnek,ott ugye 20x azaz 2000 forintot fizettem
a max nyeremény:18970 forint
ezt én keveslem,mert elég jó oddsokal rendelkező eseményekre tettem,ezért is keveslem.
íme az oddsok:
1,96
2,35
2,95
2,51
2,08
1,05
én ezeket összeszoroztam és megszoroztam azzal az összeggel amit kifizettem(2 ezret) vagy nem így kell kiszámolni kombináltnál?
2010. nov. 8. 10:43
1/3 anonim válasza:
Szia!
A 6 eseményből 3-as csoportokat csinál a gép, mert te a 6/3-as variációt választottad. 20 db 3-as csoport van ezért fizettél 20-szor 100= 2000ft-ot.Tehát az összes oddsot, nem szorozhatod össze.
2/3 A kérdező kommentje:
és ezt a 18970 forintot hogy értelmezzem,ennyit kapok,ha eltalálom mind a hatot,vagy ha csak hármat?
2010. nov. 8. 16:12
3/3 anonim válasza:
Akkor kapsz ennyit, ha mind a 6-ot eltalálod, vagyis mind a 20 db 3-as csoportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!