Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen költség csökkentést...

Milyen költség csökkentést terveztek 2025-ben?

Figyelt kérdés

Kell e valamiről lemondani?

Én idén a netflix, Disneyplus-rol mondok le. Éves szinten sok pénzt visz el de annyira nem nézem

jan. 1. 13:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%
Semmilyent. Az eddigi életvitelem (eleve spórolós vagyok) és a fizetésemelés mellett nem kell semmiről sem lemondanom. Amire költöttem 2024-ben arra fogok költeni 2025-ben is.
jan. 1. 13:35
 2/17 anonim ***** válasza:
52%
Mindenről le fogok mondani aminek egy picinél jobban felmegy az ára. Már 2022-ben lemondtam a túrórudiról és a Snickersről, 2023-ban a Milka csokiról, idén az iceteákról félig-meddig (csak akkor veszek ha épp akciós), év végére a narancsléről is (ezeknek elment az eszük, így rájuk fog rohadni), illetve friss húst is már csak lejáratközelit veszek aztán lefagyasztom. Szóval meglátjuk... Könnyen lehet, hogy a One fúzióval a kábeltévé is áldozatul esik.
jan. 1. 13:39
 3/17 anonim ***** válasza:
41%
Jól élünk, nem mondunk le semmiről sem ahogyan eddig sem.
jan. 1. 14:00
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
2025-ben kevesebb stadiont fogok építeni, mint 2024-ben.
jan. 1. 14:12
 5/17 anonim ***** válasza:
28%
Semmiről. Alapból nem költök ilyen hülyeségekre mint a netflix, Disneyplus
jan. 1. 14:26
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Semmiről. Novemberben egy kicsit visszább vágtam a telefonos előfizetésemet, mert már egy kicsit túlzásba vitte a trékom, de ez itt ennyiben meg is állt. Sőt, el is határoztuk hogy idén többet fogunk költeni egészséges élelmiszerre
jan. 1. 14:42
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

2 felnőtt, 2 gyerek.

Úgy döntöttünk, idén csak a minimumra költünk. Az elmúlt 3-4 évben a házunkat, kertünket fejeztük be, jöttek a gyerekek, sokmillio elment. Amúgy se szórtuk a pénzt, de azért jó lenne kicsit összeszedni magunkat anyagilag, feltölteni a megtakarításunkat.

Szóval idén kaja, tankolás, rezsin kìvül a gyerekeknek fogunk dolgokat venni, nekik lesz valamennyi program. Semmi a házba, kertbe, nekünk. Tényleg minimalistára vesszük, egy ilyen ev is belefér.

jan. 1. 14:48
 8/17 anonim ***** válasza:
51%

Szerencsére nem kell spórolnom, de mondjuk az éttermezésből lehet, kicsit visszaveszek, mert arra sok megy és ha a 4iG elcseszi a Digi TV-t, akkor lehet, hogy le lesz mondva és marad a Netflix.

#2 A narancslé tényleg durva, hogy nemrég még 700 forint körül volt egy liter, most meg 1000 forint. Azóta több almalevet és kevesebb narancslevet veszek.

jan. 1. 17:14
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
Én bevétel növelést tervezek.
jan. 1. 20:20
 10/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem ‘kell’ lemondani semmiről, de ennek ellenére a személyi edzőre fordított összeg csökkenni fog.
tegnapelőtt 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!