Ügyfélkapu + regisztrációkor miért nem fogadja totp.app által generált kódot?
Próbálom regisztrálni az ügyfélkapu kódot. QR kód helyet, számsoros kódot kérek, azt megadom az totp oldalon titkos kód mezőbe, aztán elnezevezem.
Mégis amit generál a nem fogadja el az üfikapu. Időkorlátba (30mp) benne vagyok.Okostelefon, okoseszköz nem játszik, PC-én szeretném.
Valakinek ötlet, tapasztalat?
Micsoda mocskos szád van 12-es!
El tudom képzelni, hogy milyen neveltetésben részesülnek a gyerekeid, ha már te eleve ilyen bunkó vagy. Sajnálom őket...
Egyébként nem tudtak segíteni, jobb ha tőlem tudod. Ellenőrzést végeztem ezzel kapcsolatban 5 kormányhivatalban, mert ez volt a feladatom.
Nekem 2 esetben is volt olyan, hogy "zöld pipát" kaptam, miszerint sikerült áttérnem az ügyfélkapu+-ra. Aztán mégsem ment, még a felhasználónevet sem fogadta el.
Nem töröltem semmit, hanem újból megpróbáltam regisztrálni ezt a két emberkét. Újabb zöld pipák után az egyiknél már működött rendesen, a másiknál ismét kellett a zöld pipa ellenére a regisztrációt/aktíválást (nevezzük bárminek) végigjátszanom, mintha először próbálkoznék vele. Utána már ez is ment.
Tehát egyik esetben volt két zöld pipám (sikerült), két törlőkóddal, de valójában a harmadik próbálkozás sikerült, míg a másik esetben ezt kétszer játszottam el, mire sikerült. A valóban sikerült események törlőkódját mentettem el, és nyilván ahhoz rendeltem hozzá a jelszógenerátort is, míg a sikertelenekhez rendelt jelszógenerátor "mappákat" töröltem, nehogy összekeverjem őket belépéskor.
Szóval el lehet vele szórakozni. Előtte mindenki vegyen be egy "leszarom tablettát", akkor nem fog a végére nagyon megugrani a vérnyomása. :)
# 12!
Te vetted a szádra a "rohadék" szót, nem más. Ezzel minősítettél teljesen ismeretlenül valakit. Akkor mégis kinek van mocskos szája? Nyilván nem a másiknak.
A válaszoló a gyerekeid neveltetése alatt - gondolom - nem az iskolai képzettséget értette, hanem a tisztelet megadását mások felé. Ami neked láthatóan nem sikerült.
Szerintem inkább maradj csöndben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!