Ügyfélkapu + regisztrációkor miért nem fogadja totp.app által generált kódot?
Figyelt kérdés
Próbálom regisztrálni az ügyfélkapu kódot. QR kód helyet, számsoros kódot kérek, azt megadom az totp oldalon titkos kód mezőbe, aztán elnezevezem.
Mégis amit generál a nem fogadja el az üfikapu. Időkorlátba (30mp) benne vagyok.Okostelefon, okoseszköz nem játszik, PC-én szeretném.
Valakinek ötlet, tapasztalat?
dec. 30. 11:05
11/13 anonim válasza:
Olvastuk. Ettől függetlenül igaz az, hogy nem tudnának segíteni a kormányhivatalban.
12/13 anonim válasza:
De tudnának segíteni még az olyan rohadt tudáléknak is, mint te.
13/13 anonim válasza:
Micsoda mocskos szád van 12-es!
El tudom képzelni, hogy milyen neveltetésben részesülnek a gyerekeid, ha már te eleve ilyen bunkó vagy. Sajnálom őket...
Egyébként nem tudtak segíteni, jobb ha tőlem tudod. Ellenőrzést végeztem ezzel kapcsolatban 5 kormányhivatalban, mert ez volt a feladatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!