Ügyfélkapu + regisztrációkor miért nem fogadja totp.app által generált kódot?
Figyelt kérdés
Próbálom regisztrálni az ügyfélkapu kódot. QR kód helyet, számsoros kódot kérek, azt megadom az totp oldalon titkos kód mezőbe, aztán elnezevezem.
Mégis amit generál a nem fogadja el az üfikapu. Időkorlátba (30mp) benne vagyok.Okostelefon, okoseszköz nem játszik, PC-én szeretném.
Valakinek ötlet, tapasztalat?
dec. 30. 11:05
1/13 A kérdező kommentje:
*Próbálom regisztrálni az ügyfélkapu pluszt
dec. 30. 11:08
2/13 anonim válasza:
Válaszom nincs, de ha nem haragszol követem a kérdésedre érkező válaszokat, mert ugyanígy jártam tegnap, nem sikerült a regisztráció nekem sem.
3/13 A kérdező kommentje:
Te hol akadtál el?
dec. 30. 11:19
4/13 anonim válasza:
Engem 3* szivattak.
A tetves életbe nem lehet tisztességen leírni, mert:
a kapott kód 123 456, nem fogadta el, idő lejárt > goto 1.
Aztán még, meg még..
Megoldás: 123456
5/13 anonim válasza:
Érdekes nekem elsőre sikerült regisztrálnom mindenféle probléma nélkül.
6/13 anonim válasza:
Kérdező, akkor szokott előfordulni, ha a gépeden az óra nincs megfelelően szinkronizálva. Mivel az algoritmus ezt (is) használja, ezért lehet ha szinkronizálod a helyes időre a gépórát, akkor megoldódik a problémád.
7/13 A kérdező kommentje:
Ez is megtörtént, én is gondoltam erre, illetve olvastam róla
Viszont most gond nélkül sikerült, mindent ugyanúgy csináltam!
Délelőtt nem ment istennek se. Betudom az oldal hibájának.
Köszönöm a válaszokat
dec. 30. 13:43
8/13 anonim válasza:
Szívesen, mehetsz a kormányhivatalba az ügyintézőhöz segítségért.
9/13 anonim válasza:
Kormányhivatalban semmit nem tudnak segíteni. Fingjuk sincs a problémák megoldására.
10/13 A kérdező kommentje:
Már írtam, h délutánra sikerült
tegnapelőtt 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!